Af - 04/11-15 10:23

Real Madrid-stjerne anholdt i sag om sex-videoReal Madrid-stjerne anholdt i sag om sex-video

Her er ingredienserne til en spændende historie: En sexvideo. Afpresningsforsøg. To franske landsholdsspillere. Og en arrestation af Real Madrids superstjerne Karim Benzema.

storybild

Hænderne op, Karim: Du er anholdt! (Billede: Polfoto)

Det skriver London-korrespondenten for det fransk nyhedsbureau, Tom Williams på twitter:


Sagen har tilsyneladende kørt i månedsvis, og den franske landsholdsspiller Djibril Cisse har også være afhørt, men han har efterfølgende bedyret sin uskyld.

Det hele handler om en sex-optagelse med Olympique Lyons franske landsholdsspiller Mathieu Valbuena, som ifølge spanske medier skal være brugt til at forsøge afpresning.

Karim Benzema har tidligere været involveret i en sag, hvor han sammen med blandt andre Franck Ribéry fra Bayern München blev beskyldt for at have haft sex med en prostitueret, der viste sig at være mindreårig.

Mens Ribéry indrømmede at have dyrket sex med den prostituerede, afviste Benzema at have haft sex med hende. Sagen blev droppet sidste år.

Karim Benzema har ikke spillet i cirka en måned. Han blev skadet i Frankrigs venskabskamp mod Armenien, hvilket betød, at han ikke kunne være med i den efterfølgende kamp mod Danmark, som Frankrig vandt 2-1 i København.

LÆS OGSÅ: Danmark slipper for fransk angrebsstjerne i Parken

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx