Af - 09/03-14 20:57

FCK vandt knebent i OdenseFCK vandt knebent i Odense

FCK kom tilbage på ret køl med en clean sheet og kneben sejr i Odense.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den var kneben. Men den var der.

Så FC København fik her til aften den bedst mulige medicin mod sidste ugers feberhede mareridt mod FC Midtjylland: En sejr.

Og 1-0 i Odense over OB gjorde dermed, at FCK'erne stadig hænger på i det tætte topfelt, hvor samtlige forfølgere til midtjyderne – fra nummer to til fem – hentede en sejr i weekenden.

Det var samtidig forårets første sejr for FCK, og det var første gang i hele sæsonen, at mesterholdet formåede at holde modstanderen fra at score i en udekamp.

Træner Ståle Solbakken havde lavet tre udskiftninger i forhold til det hold, der for en uge siden fik 1-5-tæv af topholdet, FC Midtjylland.

Matchvinder blev Igor Vetekole, der efter en målpause på 321 superliga-minutter igen fik gravet den skarphed frem, som mod slutningen af efterårssæsonen. På akrobatisk vis fik den belgiske angriber tæt under mål studset et indlæg fra Christoffer Remmer ind. Han måtte dog skadet udgå mod slutningen af kampen.

Afslutningen blev nervøs for gæsterne, der smed en 1-0-føring væk i Aarhus for 14 dage siden.
Her pressede hjemmeholdet dog først for alvor på i den sidste håndfuld minutter, hvor Darko Bodul måtte se Johan Wiland parrere. Mens Kasper Larsen headede over mål.

For OB var det endnu en lussing efter forårspremierens fornemme åbning med sejren over FC Midtjylland.
Siden er det blevet til to nederlag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx