Af Ritzau - 15/03-17 23:28

Pytlick afviser anklage: Spillere må godt blive gravidePytlick afviser anklage: Spillere må godt blive gravide

Odense Håndbolds træner siger, han ikke har sagt, at det er uacceptabelt at blive gravid i kontraktperioden.

storybild

Jan Pytlick har fået Håndbold Spiller Foreningen på nakken. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Odense Håndbolds cheftræner, Jan Pytlick, afviser, at han skulle have fortalt sine spillere, at de ikke må blive gravide, mens de spiller for hans klub.

Det fortæller den tidligere landstræner for Danmark, efter at han har modtaget hård kritik fra Håndbold Spiller Foreningen.

- Jeg har aldrig brugt den formulering, at det er uacceptabelt, at de bliver gravide. Jeg har sagt til spillerne, at jeg er irriteret over den situation, vi står i.

- Hvis nogen har misforstået eller mistolket de ting, jeg har sagt, så beklager jeg selvfølgelig, siger Jan Pytlick til TV2 Sport.

Odense Håndbold har flere spillere i truppen, der er gravide.

Præcist det samme er tilfældet for andre klubber i Primo Tours Ligaen, hvor profiler som Viborgs Rikke Skov og Rikke Poulsen samt Team Esbjergs Estavana Polman er ude af samme årsag.

- Jeg har intet imod, at spillere bliver gravide. Det er en kvindes ret. Det, der har været irriterende, er, at vi har lavet en aftale med en spiller på tre år.

- Efter tre måneder er spilleren så gravid, og sådan har det egentlig været med de tre graviditeter, vi har i øjeblikket.

- Det synes jeg ikke er i orden. Altså at man ikke får en ærlig snak om, hvordan det ser ud på den lange bane – om man kunne forestille sig, at spillerne blev gravide, siger Jan Pytlick til TV2 Sport.

Odense Håndbolds bestyrelsesformand, Jørn Bonnesen, har meddelt, at han og den øvrige bestyrelse fortsat bakker op om Jan Pytlick som træner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx