03/09-13 18:31

Real Madrid-spillere begræder Özil-farvelReal Madrid-spillere begræder Özil-farvel

Sergio Ramos og Alvaro Arbeloa er overraskede over, at Mesut Özil er skiftet fra Real Madrid til Arsenal.

storybild

Mesut Özil bliver savnet i Real Madrid. (Billede: AP/Polfoto)

Real Madrid-stjernen Sergio Ramos er ærgerlig over, at den tyske midtbanespiller Mesut Özil mandag skiftede fra den spanske storklub til Arsenal.

- Mesut er en anderledes spiller. Hvis det var op til mig, ville han være en af de sidste spillere til at smutte. Men han og klubben har taget en beslutning, og jeg kan kun ønske ham det bedste.

LÆS OGSÅ: Premier League satte vild transferrekord

- Jeg ønsker ham virkelig det bedste. Han er en unik spiller, og det er en skam. Dette er personlige ting, og han besluttede at skifte. Alle beslutter, hvad der er bedst, og han må gøre, hvad han vil, siger Ramos ifølge Sky Sports.

Ramos' forsvarskollega i Real Madrid Alvaro Arbeloa er enig.

- Jeg er lidt overrasket. Det er en skam, og det er et stort tab for vores omklædningsrum, rent sportsligt og på et personligt plan også.

- Han sagde farvel til os søndag, men jeg troede, at han jokede. Han er meget anderledes. Der er ikke en spiller som ham i verden. Han kan gøre en forskel på banen, siger Arbeloa.

LÆS OGSÅ: Nu taler Bendtner - Jeg er skuffet

Özil har selv udtalt, at den nytiltrådte Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er skyld i skiftet:

- Jeg var sikker på, at jeg ville blive i Real Madrid. Men så gik det op for mig, at jeg ikke havde tilliden fra træneren eller ledelsen alligevel.

- Jeg er en spiller, som har brug for tillid, og jeg så, at den ville jeg få i Arsenal, og det er derfor, at jeg skiftede, forklarede den 24-årige midtbanespiller til det tyske fodboldforbunds hjemmeside..

Handlen kostede Arsenal 42,5 millioner pund - svarende til 375 millioner kroner. Det er ny transferrekord for London-klubben.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sensationelt: Lyngby rykker ud af...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx