Af Ritzau - 03/11-16 08:55

FCK-backs: Vi er gode nok til at gå videre i CLFCK-backs: Vi er gode nok til at gå videre i CL

Peter Ankersen og Ludwig Augustinsson mener, at FCK er gode nok til at overhale Porto igen og gå videre.

storybild

Ludwig Augustinsson (til højre) er glad for det udgangspunkt, FCK har givet sig selv efter fire kampe i Champions Leagues gruppespil. (Billede: Reuters/Andrew Boyers)

FC København kan inden de sidste to gruppekampe selv afgøre, om der også står Champions League i kalenderen efter nytår.

På baggrund af holdets præstationer i de første fire gruppekampe mener de to backs Peter Ankersen og Ludwig Augustinsson, at holdet har niveauet til at begå sig i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

- Vi har bestemt niveauet til at være med i Champions League efter nytår, og så må vi se, om vi kan klare at vinde over Porto næste gang, siger Peter Ankersen.

- Det er en fin position, vi står i. Vi har tingene i vores egen hånd, og vi har en målsætning om, at det skal hedde Europa efter nytår.

- Om det så bliver i den ene eller anden turnering, må vi se på, men vi har i hvert fald muligheden for at overhale Porto, og den går vi efter, siger Ankersen.

Forud for hjemmekampen mod Porto 22. november har FCK fem point, mens portugiserne har syv point på gruppens andenplads. Leicester fører gruppen med ti point. Slutter FCK på tredjepladsen hedder det Europa League efter nytår.

- Vi har fået fem point, og det føles som to finaler, der venter os. Specielt den første mod Porto herinde, og jeg håber, det bliver en magisk aften. Jeg har en virkelig god fornemmelse, siger Ludwig Augustinsson.

Svenskeren mener, at onsdagens 0-0-kamp mod Leicester, hvor FCK havde overtaget i lange perioder, var meget rammende for holdets præstationer i turneringen indtil videre.

- Vi har vist, at vi er et rigtig stærkt hold med vores præstationer i Champions League.

- Vi bliver bedre og bedre hele tiden, og vi får selvtillid som hold ved at vise, at vi kan være bedre end de engelske mestre, selv om vi var lidt uheldige i visse situationer, siger venstrebacken.

FCK gik videre fra sin Champions League gruppe i 2010/11-sæsonen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx