Af Ritzau - 16/04-17 11:16

Danmark lukker bane-VM med fjerdeplads i parløbDanmark lukker bane-VM med fjerdeplads i parløb

Det blev ikke til dansk medalje ved VM i banecykling. Parløbet sluttede med en fjerdeplads.

storybild

Casper Folsach (th.) og Niklas Larsen (nummer to fra venstre) kunne ikke sikre Danmark en medalje på falderebet ved VM i banecykling. Her ses de ved OL i Rio, hvor det blev til bronze i fire kilometer holdforfølgelse. (Billede: Scanpix/Eric Feferberg)

VM i banecykling sluttede uden danske medaljer, efter at Casper Folsach og Niklas Larsen i parløbet, som afsluttede VM, måtte se sig henvist til fjerdepladsen.

Frankrig tog guld i parløbet foran Australien, mens Belgien tog sig af bronzen for snuden af Danmark.

De danske baneryttere var taget til VM i Hongkong med ambitionen om at hente metal med hjem, men flere uheld har sat en stopper for den drøm.

I holdløbet blev Danmark ramt af punktering, og i omnium styrtede Casper Pedersen undervejs, hvilket fratog ham chancen for at køre med om medaljer til sidst.

Niklas Larsen og Casper Folsach lå hele tiden med fremme i parløbet søndag, men man fik ikke samlet point nok til, at man for alvor kunne presse belgierne på tredjepladsen i slutfasen.

Ved OL i Rio i august vandt Danmark to bronzemedaljer i banecykling. Den ene blev vundet i fire kilometer holdforfølgelsesløb, mens Lasse Norman Hansen tog den anden i omnium.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx