Af Ritzau - 23/11-16 00:18

William Kvist: Vi var exceptionelle i første halvlegWilliam Kvist: Vi var exceptionelle i første halvleg

FCK og Porto dominerede i hver sin halvleg, da de to klubber tirsdag spillede 0-0 i Champions League.

storybild

William Kvist og FCK spillede en god første halvleg mod FC Porto. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

FC Københavns første halvleg i tirsdagens 0-0-kamp mod FC Porto i Champions League var det bedste, som klubben har leveret i årets gruppespil.

Det mener midtbanespilleren William Kvist, som til gengæld også fik en noget anden oplevelse efter pausen, da Porto overtog styringen.

- Første halvleg var noget af det bedste, vi har spillet. Det var et andet niveau end i Brugge-kampen (4-0-sejr til FCK, red.), siger William Kvist.

- Første halvleg var exceptionelt god i forhold til, at det var i Champions League, og Porto kom og skulle have et resultat. Jeg synes, at vi pressede dem godt, og de var ikke i deres "comfort zone" overhovedet, og de havde ingenting.

- Oven på den halvleg havde vi håbet på at kunne gøre noget mere, men vi må sige, at de steppede op, siger Kvist.

I anden halvleg var kampbilledet omvendt. Porto kontrollerede og skabte i perioder trængsel foran Robin Olsens mål. Det lykkedes dog for FCK at holde 0-0, hvilket betyder, københavnerne stadigvæk kan gå videre i turneringen.

- Vi blev reddet af os alle sammen i anden halvleg. Jeg tror, at alle havde en ishockeyblokering i løbet af kampen, og Robin stod godt nede i målet.

- De var pissegode, men vi fik heldigvis reddet den godt hjem, uden de spillede os ned i gulvet. Vi kunne ikke sætte dampen på i anden halvleg, og der viste de bare deres kvaliteter, siger William Kvist.

FCK er med tirsdagens Club Brugge nederlag til Leicester sikker på minimum at skulle spille i Europa Leagues knockoutfase efter nytår.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx