Af Farzam Abolhosseini,Søren Hanghøj Kristensen - 24/11-17 20:24

Stor afsløring: Juventus har overtalt dansk kæmpetalentStor afsløring: Juventus har overtalt dansk kæmpetalent

Jagten på OBs store målmandstalent Andreas Søndergaard ser ud til at gå ind i sin afsluttende fase.

storybild

Juventus' målmand Gianluigi Buffon målmand har varslet, at han kunne stoppe karrieren til sommer, og klubben har nu sat jagten ind efter afløseren. (Billede: MARCO BERTORELLO)

U17-landsholdsmålmanden sagde i september nej til et tilbud om en prøvetræning i AC Milan, selv om klubbens målmandstræner for førsteholdet, Alfredo Magni, selv havde taget kontakt til danskeren for at få ham til Italien. Lige lidt hjalp det dog. Men det har bestemt ikke kølnet interessen fra Serie A.

BT kan nu fortælle gennem italienske kilder, at landets største klub Juventus nu har snøren ude efter fynboen, og denne gang har den høje målmand sagt ja til at rejse derned og vise sine kundskaber frem mellem de stænger, hvor Gianluigi Buffon normalt huserer.

På mandag sætter han sig således på flyveren og rejser til Torino på en prøvetræning. OBs talentchef, Tonny Hermansen, bekræfter, at Juventus, ud af flere klubber, godt kunne være en af dem, der har spurgt på en prøvetræning på Andreas Søndergaard.

Tonny Hermansen, har Juventus spurgt, om I vil sende Andreas på prøvetræning?

»Der er mange, der spørger.«

Er Juventus en af dem?

»Det kunne godt være. Der er mange klubber, som spørger, om vores spillere må komme til prøvetræning. Hvis det passer ind i vores planer, lukker vi ikke døren for, at de kan få den oplevelse. Så der er en del forespørgsler på vores spillere,« lyder det fra Tonny Hermansen om Andreas Søndergaard, der har kontrakt med OB frem til sommeren 2019 og i september forklarede, at han godt kunne se sig selv blive i klubben kontrakten ud.

»Jeg trives super fint i OB og føler mig rigtig godt tilpas i klubben. OB har lagt en rigtig fin handlingsplan for mig, og klubben ser mig som en målmand, der kan gå hele vejen til Superligaen, så det er jeg rigtig glad for. Jeg træner allerede nu fast med Superliga-holdet en gang om ugen, og det er ret sjældent for ungdomsspillerne i OB, at man gør det, men heldigvis for mig er det en del af planen for at udvikle mig og presse mig endnu mere, og det er jeg utroligt glad for. Jeg får rigtig meget ud af at træne med de mere erfarne målmænd i klubben, og de hjælper mig meget,« sagde han og tilføjede dog, at han har et ønske om en dag at komme til udlandet:

»Jeg føler mig tryg i OB og tror på, at jeg kan komme til at spille Superligaen her. Det kan sagtens være, at jeg bliver her i resten af min kontraktperiode og også i længere tid. Jeg er en meget målrettet og dedikeret målmand, som har en drøm om at blive professionel fodboldspiller, og det, tror jeg på, kan lade sig gøre her. Det arbejder jeg i hvert fald hårdt på hver dag til træning, og jeg selvtræner også så meget, som jeg kan. Jeg er meget motiveret, og min drivkraft er hele tiden at blive bedre i dag og i fremtiden, for min drøm er en dag at komme til udlandet. Det har jeg altid haft,« lød der fra den unge målmand, der til januar fylder 17 år.

BT har også forsøgt at få en kommentar fra Andreas Søndergaards agent fra HCM Sport Agency, men det er ikke lykkedes.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
  • BT dækker alle aktiviteter i transfervinduet intenst - fra en given klubs indledende interesse for en spiller over sammenbrudte forhandlinger til gennemførte klubskifter. Vores ambition er selv at være først med nyheder på alle parametre. Nogle gange bliver historierne til ved hjælp af åbne kilder, andre gange ved hjælp af anonyme kilder. Historier, der bygger på anonyme kilder, er altid godkendt på chefniveau.
  • Vi citerer gerne udenlandske mediers historier om internationale transfers og vurderer hver gang mediets troværdighed generelt og/eller i forhold til den pågældende spiller/klub.
  • Vi citerer gerne udenlandske og danske mediers historier om danske spillere, men først når vi har vurderet mediets troværdighed og forsøgt at indhente en kommentar fra spilleren, klubben eller en mellemmand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mindst ni personer dræbt i Canada...
bt.dk
Professor: Overhængende fare for...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx