Af Ritzau - 05/08-16 14:40; Opdateret: 05/08-16 15:25

Dansk Apoel-træner: Uheldigt at møde FCKDansk Apoel-træner: Uheldigt at møde FCK

Apoels træner Thomas Christiansen er ikke glad for, at cyprioterne blev parret med FCK i CL-lodtrækningen.

storybild

Apoel FC sendte Rosenborg ud af Champions League-kvalifikationen tidligere på ugen. (Billede: Scanpix/Alley, Ned)

FC København trak Apoel FC ved fredagens lodtrækning til Champions League-playoff. Cyprioternes dansk-spanske træner Thomas Christiansen er alt andet end tilfreds med at møde de danske mestre.

- Det var ikke en heldig lodtrækning. Der var godt nok ikke speciel stor forskel mellem de fem hold, vi kunne møde, men jeg kender FCK og ved, at det er et stærkt hold. Det bliver en svær kamp, siger Thomas Christiansen.

Den tidligere topspiller er født og opvokset i Danmark og har stadig mange forbindelser i landet. Det vil han udnytte op til kampen.

- Jeg har brug for så meget information som muligt om, hvordan de spiller. Insiderinformationer, som jeg måske kan få, fordi jeg har familie og venner i Danmark, der har kendskab til FCK. De kan give mig rigtig gode informationer.

Apoel har statistikken med sig før mødet med de danske mestre. Holdet har slået FCK, AaB og FC Midtjylland ud af Champions League-kvalifikationen i løbet af de sidste syv år.

Ifølge Thomas Christiansen får det dog ikke betydning for de kommende opgør.

- Det er bare statistik. Jeg kan ikke bruge statistikker til noget. De er til for at blive brudt. Selvfølgelig håber jeg, vi kan fortsætte den gode stime, der er, men jeg tror ikke meget på statistik. Det gælder om at være bedst på banen og have lidt mere held i de to opgør.

Apoel FC nåede playoffrunden ved at besejre danskerklubben Rosenborg med samlet 4-2.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx