06/09-14 08:08; Opdateret: 06/09-14 08:23

Serena om Wozniacki: Vi håbede på at mødes i finalenSerena om Wozniacki: Vi håbede på at mødes i finalen

Caroline Wozniacki og Serena Williams glæder sig til at stå over for hinanden i finalen ved US Open.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Tredje gang bliver forhåbentlig lykkens gang for Caroline Wozniacki.

Søndag møder hun igen sin gode veninde, tennisstjernen Serena Williams, efter at have tabt to vigtige opgør inden for en måned mod verdensetteren.

Men denne gang er ekstra speciel. De to mødes nemlig i finalen ved den prestigefulde US Open-turnering i New York, og begge havde håbet, at turneringen ville forme sig, så de kunne stå på hver sin side af nettet i den sidste kamp, siger Serena Williams.

Finaleklar Wozniacki: - Jeg følte mig sikker
Finaleklar Wozniacki: - Jeg følte mig sikker

- Hun (Caroline Wozniacki, red.) vil helt sikkert gå efter at vinde sin første grand slam, og jeg vil vinde for at skrive et stykke historie. Men uanset hvad vil jeg være glad for udfaldet af kampen.

- Hun er et godt menneske og en fantastisk pige. Vi har virkelig glædet os til det her, siden lodtrækningen blev offentliggjort, så vi håber, at vi kan have det sjovt og nyde finalen, siger Williams ifølge AFP.

Sent fredag aften dansk tid smadrede Serena Williams sig videre til finalen, da hun ubesværet bankede russeren Ekaterina Makarova ud af banen på Arthur Ashe Stadium med cifrene 6-1, 6-3.

Wozzy i finalen efter drama: Peng faldt om i smerter
Wozzy i finalen efter drama: Peng faldt om i smerter

Caroline Wozniacki leverede ikke sit bedste tennis i fredagens US Open-semifinale mod Peng Shuai, der ligger nummer 39 på verdensranglisten.

Til gengæld fightede danskeren bravt i kampen, hvor kineseren måtte trække sig efter et krampeanfald, da Wozniacki førte 7-6, 4-3.

Hvis Caroline Wozniacki skal have bare en lillebitte chance mod Serena Williams i søndagens finale, så kræver det, at danskeren løfter sit spil adskillige niveauer i forhold til semifinalen.

Amerikaneren, der endnu ikke har vundet en grand slam-titel i år, var helt og aldeles uhyggelig, da hun tværede den 17.-seedede Ekaterina Makarova ud.

Analyse: Derfor kommer Wozniacki i finalen
Analyse: Derfor kommer Wozniacki i finalen

Serena Williams har vundet US Open de seneste to år og ligner en spiller på vej mod et hattrick i den amerikanske grand slam-turnering, der bliver spillet på hardcourt.

Williams vandt sin første US Open-titel for 15 år siden, og hun er i alt strøget til tops fem gange i turneringen.

Caroline Wozniacki har to gange inden for den seneste tid tabt til sin amerikanske veninde, men begge gange tvang danskeren verdensetteren ud i tre sæt.

Samlet fører Serena Williams dog hele 8-1 i indbyrdes opgør over danskeren før søndagens finale.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx