Af Ritzau - 07/03-17 19:52

FC Midtjylland knækker 2. divisionshold med tidlige målFC Midtjylland knækker 2. divisionshold med tidlige mål

FC Midtjylland havde ikke de store problemer med at ordne Kjellerup fra 2. division i pokalturneringen.

storybild

Bruninho åbnede scoringen, da FC Midtjylland spillede sig i kvartfinalen i pokalturneringen. (Arkivfoto) (Billede: Scanpix/Lafur Steinar Gestsson)

FC Midtjylland er klar til kvartfinalen i landspokalturneringen i fodbold. Storfavoritterne havde ingen problemer med Kjellerup fra 2. division, der blev slået med 3-0.

Tre scoringer på godt en halv time satte tidligt tingene på plads, og Kjellerup lignede aldrig et hold, der kunne komme tilbage efter den lammende start.

FC Midtjylland følger med sejren i hælene på Vendsyssel, AaB og FC København ind i kvartfinalerne. De sidste fire kvartfinalister bliver fundet i løbet af den kommende uge.

Kjellerup havde flyttet ottendedelsfinalen fra sin egen bane til Mascot Park i Silkeborg, og noget kunne tyde på, at superligaomgivelserne bekom FC Midtjylland bedre end det hjemløse hjemmehold.

FCM-træner Jess Thorup gav spilletid til nogle af folkene i periferien af holdet, og en af dem - angriberen Bruninho - skulle ikke bruge lang tid til at bevise sin målfarlighed, da han efter 13 minutter scorede til 1-0.

Kort efter gjorde Mikkel Duelund det til 2-0, og han var også med i det flotte opspil til 3-0-scoringen, som Simon Kroon satte ind.

Tidligere i turneringen leverede Kjellerup et imponerende comeback og vendte 0-3 til 4-3 mod Lyngby, men det var aldrig tæt på en gentagelse af den bedrift.

Anden halvleg blev en mere spagfærdig omgang, hvor FC Midtjylland virkede tilfreds med at køre sejren hjem uden at bruge alt for mange kræfter.

Kjellerup så mere til bolden og kom frem til flere afslutninger efter pausen, men det lykkedes aldrig at passere Johan Dahlin i FCM-målet.

De næste to kvartfinalister bliver fundet onsdag aften i kampene Marienlyst-Brøndby og Næstved-Roskilde.

Næste onsdag afvikles de to sidste ottendedelsfinaler. Her spiller Randers mod Sønderjyske, mens Horsens tager imod AGF.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx