Af - 08/06-15 11:53; Opdateret: 08/06-15 12:45

Christian Eriksen forudser fejl mod MontenegroChristian Eriksen forudser fejl mod Montenegro

Landsholdsspillerne har brug for at se hinanden an før opgør med verdensklassehold, vurderer spillere og træner.

storybild

Christian Eriksen har spillet alle kampe i denne sæson for Tottenham, men midtbanespilleren er frisk og klar til kampen mod Montenegro. (Billede: Polfoto)

71 dage (pr. dags dato, 8. juni, red.).

Så lang tid er det siden, at det danske landshold har spillet en kamp, og derfor er venskabskampen mod upåagtede Montenegro en vigtig chance for at banke rusten af sig.

Eriksens manager: Femteplads forandrer sommerplanen
Eriksens manager: Femteplads forandrer sommerplanen

Det er et stykke tid siden, at vi har spillet sammen, og det kan være der kommer nogen fejl i morgen (i dag, red.), som vi kan rette op på inden Serbien-kampen, siger Christian Eriksen, der har selvtillid fra Tottenham med i bagagen.

Midtbanespilleren får opbakning fra landstræneren.

Olsen forbander klubrejse: Christian Eriksen er træt
Olsen forbander klubrejse: Christian Eriksen er træt

- Jeg ser Montenegro som en nødvendig kamp, da det er et par måneder siden, at vi har spillet. Det er fint nok at træne, men det er også godt nok at prøve nogle ting af i kamp, forklarer Morten Olsen, som må se bort fra Nicolai Jørgensen og Martin Braithwaite.

Landstræneren ærgrer sig over fraværet af de to 'hurtigere og kreative spillere', og derfor må andre konstellationer afprøves i aften mod Montenegro.

Eriksen og co. redder Schmeichel og Okore
Eriksen og co. redder Schmeichel og Okore

Nicolai Boilesen har desuden forladt landsholdslejren i Helsingør med en fiberskade i baglåret, som han fik under træningen.

Selv om modstanderen aldrig har deltaget i en slutrunde og ikke har vundet i de sidste fire kampe, så tager Olsens tropper ikke let på opgaven.

Pione Sisto udtaget til landsholdet
Pione Sisto udtaget til landsholdet

- Det kan altid vende for et hold. Det er en modstander, der minder lidt om Serbien, og det er en god testkamp, pointerer Christian Eriksen.

Hvis den sammenligning holder stik, så bliver det ifølge Kasper Schmeichel ikke en nem venskabskamp på Energi Viborg Arena.

Åhnej: Skade tvinger landsholdsspiller til afbud
Åhnej: Skade tvinger landsholdsspiller til afbud

- Hvis vi ser på papiret, så har Serbien et verdensklassehold. De har kvalitet over alt på banen, og vi skal være helt på toppen, før vi kan slå dem, vurderer landsholdsmålmanden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx