05/05-14 18:33

Wozniacki sejrer nemt i sin grus-debutWozniacki sejrer nemt i sin grus-debut

Caroline Wozniacki er klar til anden runde af Madrid Open efter 6-2, 6-2 over russiske Ekaterina Makarova.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki fik mandag aften en god start på grussæsonen, da hun vandt i første runde af Madrid Open.

Wozniacki sejrede uden det store besvær med 6-2, 6-2 over russiske Ekaterina Makarova, som dermed har tabt alle sine syv kampe mod den tidligere verdensetter.

Danskeren, der nu er nede som 14 på verdensranglisten, spillede en god kamp og leverede flere flotte vinderslag undervejs.

Turneringen i Madrid har deltagelse af hele verdenseliten. Wozniacki er seedet 13 i turneringen. Makarova er nummer 22 i verden, så på papiret var der tale om en jævnbyrdig førsterunde-kamp.

Men Wozniacki havde kontrol over kampen fra begyndelsen. I første sæt fik Wozniacki bragt sig foran 5-1 med to brud, og det endte med, at Makarova blev brudt tre gange i sættet. Makarova var med til 2-2 i andet sæt, inden Wozniacki vandt fire partier i træk og dermed kampen.

I forrige uge skulle Wozniacki efter planen have spillet sin første turnering på grus i år, men danskeren meldte fra til WTA-turneringen i Stuttgart med et skadet håndled. Der var ikke tegn på, at Wozniacki havde problemer med håndledet mod Makarova.

Danskerens modstander i anden runde er allerede fundet. Det er italieneren Roberta Vinci, som er nummer 20 i verden. I indbyrdes opgør mellem de to står der 1-1.

Wozniackis bedste resultat i Madrid-turneringen fandt sted i 2009, hvor hun spillede sig frem til finalen og tabte til russiske Dinara Safina.

Sidste år fik Wozniacki kun én kamp i Madrid, så danskeren har mulighed for at score mange point i den spanske hovedstad i år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx