Af Ritzau - 11/10-16 09:24

Vraget Rooney nægter landsholdsstop: Jeg kommer tilbageVraget Rooney nægter landsholdsstop: Jeg kommer tilbage

Formsvage Wayne Rooney er blevet degraderet til udskiftningsbænken, men har ingen planer om landsholdsstop.

storybild

Wayne Rooney har haft svært ved at finde formen i denne sæson. (Billede: Scanpix/Jure Makovec)

Wayne Rooney har ingen planer om at trække sig tilbage fra landsholdsfodbold, selv om han er blevet vraget til startopstillingen i England VM-kvalifikationskamp mod Slovenien tirsdag aften.

Manchester United-spilleren erklærer sig i stedet fast besluttet på at genfinde topformen, så han kan vinde sin startplads tilbage.

- Jeg er 30 år. Jeg er ikke 35 eller 36, hvor man tænker: Kan jeg komme tilbage?

- Jeg bliver ved med at arbejde. Som jeg har sagt tidligere, har jeg ikke tænkt mig at stoppe med at spille for England og i stedet rejse nogle dage til Dubai i landsholdspauserne, siger Wayne Rooney ifølge Skysports.

Efter mange år i toppen af det engelske fodboldhierarki har de seneste måneder været tunge for angriberen, der fik hård kritik for sin indsats ved EM i sommer.

Siden er han blevet degraderet til udskiftningsbænken af både sin klubmanager, José Mourinho, og af landstræner Gareth Southgate.

- Jeg mener, jeg har en masse at tilbyde, og det har jeg gjort klart - i hvert fald indtil VM i Rusland (i 2018, red.). Det er det, jeg vil.

- Jeg vender ikke pludselig om og siger: Jeg spiller ikke fra start, derfor vil jeg ikke være med. Jeg kommer og er klar, når jeg bliver udtaget, siger Wayne Rooney.

Den 30-årige angriber er noteret for 117 landskampe og med 53 mål den mest scorende spiller på det engelske landshold nogensinde.

Rooney er også fortsat officielt landsholdsanfører, men han må overlade anførerbindet til Jordan Henderson mod slovenerne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx