Af - 02/12-15 08:50; Opdateret: 02/12-15 09:07

Præsidenten havde travlt: Fodboldfinale stoppet efter 60 minutterPræsidenten havde travlt: Fodboldfinale stoppet efter 60 minutter

Fodbold-finale i Mauretanien afbrudt med en halv time tilbage: Landets præsident skulle overrække pokalen, og han havde meget travlt den dag.

storybild

Præsident Mohamed Ould Abdel Aziz (tv) mente at 60 minutters fodbold var nok... (Billede: Polfoto)

Skal man være præsident, så skal man da også være det ordentligt: Som for eksempel Mohamed Ould Abdel Aziz, der har været præsident i det vestafrikanske land Mauretanien, siden han afsatte sin forgænger ved et statskup i 2008.

Da Mohamed Ould Abdel Aziz for nyligt var på plads på stadion ved Super Cup-finalen mellem FC Tevragh Zeina og ASC Ksar, så bestemte han, at han ikke havde tid til at se kampen til ende. Derfor besluttede han, at 60 minutter var nok, og at kampen lige så godt kunne afgøres på en straffesparkskonkurrence.Vildt! Kinesere betaler milliarder for bid af denne Premier League-storklub
Vildt! Kinesere betaler milliarder for bid af denne Premier League-storklub

Det bekræfter præsidenten for det lokale fodboldforbund Ahmed Ould Yahya overfor Marca.com:

- Vi tog beslutningen sammen med klubbernes præsidenter og trænere, da der var spillet 60 minutter og stillingen var 1-1. Begge hold accepterede at stoppe kampen og gå direkte til straffespark, siger han.

Er du til fodbold? Så bliver den her butik lige noget for dig
Er du til fodbold? Så bliver den her butik lige noget for dig

Præsident Aziz havde lige denne dag et særligt pakket program, da landet fejrede årsdagen for sin uafhængighed, og hvis han skulle nå at overrække medaljerne til vinderne af finalen, så var det altså nu.

FC Tevragh Zeina vandt straffesparkskonkurrencen over ASC Ksar.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx