Af Ritzau - 25/08-16 20:07

Guardiola vender hjem til Barca i dynamitgruppeGuardiola vender hjem til Barca i dynamitgruppe

Danske Andreas Christensen og Jannik Vestergaard fra Borussia Mönchengladbach er havnet i en svær CL-gruppe.

storybild

Manchester City-manager Josep Guardiola skal op imod sin gamle klub Barcelona i denne sæsons Champions League. (Billede: Reuters/Carl Recine)

Der er lagt op til en række store brag, når fodboldens Champions League sparkes i gang i midten af september. Det står klart efter torsdagens lodtrækning.

En af de mest spændende grupper er på forhånd gruppe C med Barcelona, Manchester City, Borussia Mönchengladbach og Celtic.

Her er der lagt op til en hjemkomst til Josep Guardiola, der havde stor succes som træner i spanske Barcelona, men som i dag er manager for Manchester City.

Guardiola er tidligere vendt hjem til Barcelona efter sin trænertid i det spanske. Det skete for to sæsoner siden, da han som Bayern München-manager skulle op imod sin tidligere klub i semifinalerne. Her blev han og Bayern München slået ud af Barcelona.

Det er også i gruppe C, at Gladbachs to danske spillere, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard, er havnet. De to danske landsholdsspillere kan altså se frem til at stå over for verdensstjerner som Lionel Messi, Luis Suárez og Sergio Agüero.

I gruppe D tørner Bayern München og Atlético Madrid sammen. De to klubber mødtes i Champions League-semifinalerne tidligere på året, hvor Atlético slog tyskerne ud over to kampe.

Der er også lagt op til et brag i gruppe F, hvor den forsvarende Champions League-mester, Real Madrid, og Borussia Dortmund skal krydse klinger.

Det samme skal Paris Saint-Germain og Arsenal, der er i gruppe A.

FC København var også blandt holdene, da der blev trukket lod i Monaco. Den danske klub er kommet i gruppe med Leicester, Porto og Club Brugge.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx