Af Nadia Guldbæk Welch - 21/04-18 20:02

Får sit navn renset: Dansk fodboldspiller frifundet i sag om overfaldFår sit navn renset: Dansk fodboldspiller frifundet i sag om overfald

I klippet herover kan du se et af Uffe Bechs mål for Hannover 96, som han scorede i januar sidste år.

Uffe Bech skyder Hannover på førstepladsen!

Den danske fodboldspiller Uffe Bech, der spiller for Hannover 96, er blevet frifundet for anklager om overfald.

Det er sket tirsdag i byretten i Hannover. Det skriver Tipsbladet, der har fået oplysningen bekræftet af en pressetalsmand for byretten.

»Han (Bech, red.) blev anklaget for at bide en fan af modstanderholdet i armen. Retten er kommet frem til, at det ikke kan afvises, der var tale om selvforsvar. Sagsøgte påstod, at han var blevet taget kvælertag på bagfra og ikke havde andet valg end at bide personen i armen. Dette blev bekræftet af to vidner, mens tre andre vidner fortalte, at der ikke var tale om kvælertag. I sidste ende kunne retten ikke afklare de endelige fakta, og derfor faldt dommen ud til fordel for sagsøgte,« siger pressetalsmand, Jens Buck, til mediet.

Den 25-årige Uffe Bech, der tidligere har spillet for både Lyngby og FC Nordsjælland i Superligaen, blev i februar indkaldt til retsmøde.

Det skyldtes, at han den 28. august sidste år blev anklaget for at have bidt en person i armen i forbindelse med en kamp mellem Hannover 96 og Schalke 04.

Uffe Bech var ikke selv i truppen, men han endte i noget klammeri med en person i VIP-området på HDI Arena. Og det var denne person, som Uffe Bech bed i armen.

Blev han kendt skyldig, kunne han risikere at skulle betale 50 daglige rater á 1.000 euro.

Uffe Bech forklarede dog selv, at han handlede i selvforsvar, fordi det var ham, der blev angrebet.

»Han (Uffe Bech, red.) blev tværtimod i sit sæde angrebet af en flok stærkt berusede og generelt provokerende Schalke-fans, hvoraf den ene – foran en lang række vidner – bagfra tog kvælertag på danskeren, der herefter handlede i nødværge og kortvarigt bed overfaldsmanden i armen, til han løsnede trykket på angriberens luftveje,« fortalte en person fra Uffe Bech-lejren i februar til BT.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx