Wilbek vurderer: 51-49 for finale efter KroatienWilbek vurderer: 51-49 for finale efter Kroatien

Landstræner Ulrik Wilbek var tilfreds med sit holds kamp mod Island onsdag aften, men han vurderer, at det bliver en tæt kamp mod Kroatien.

storybild

Ulrik Wilbek coachede Kasper Søndergaard, men generelt var han overordentligt tilfeds med indsatsen mod Island. (Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

Danmark møder op til semifinalen mod Kroatien fredag som det eneste EM-hold, der har vundet alle sine kampe. Landstræner Ulrik Wilbeks drenge slog nemlig Island i aftes.

- 51-49, siger landstræneren, der han bliver bedt om at vurdere chancerne for at komme i finalen.

Danmarks reserver spadserede hen over Island
Danmarks reserver spadserede hen over Island

- Hvad de her kampe bliver nu, tror jeg ikke, at der er nogen, der kan gætte. Vi håber selvfølgelig, og vi har et fantastisk publikum i ryggen. Men nu kan alt ske, siger han.

- Nu er det de fire suverænt bedste hold i verden, der er tilbage nu, og der er meget, meget langt fra de fire til de næste. Det er, fordi det er de samme hold, samme spillere, der har spillet sammen i mange år efterhånden, siger Wilbek.

Vraget fløjspiller: Jeg er skuffet - har gjort det godt
Vraget fløjspiller: Jeg er skuffet - har gjort det godt

I Island-kampen sparede han sine tre største profiler i 60 minutter: Mikkel Hansen, Niklas Landin og René Toft Hansen. Men Mads Mensah Larsen, Jannick Green og Klaus Thomsen tog bare over.

- Vi kunne trække forsvaret lidt tilbage, og så tog han (Green, red.) de der langskud. Klaus Thomsen har vel ti parader eller sådan noget. Man kunne blive ved med at fortælle om, hvor godt folk spillere, og det er en fornøjelse, siger Ulrik Wilbek.

Bent Nyegaard: Den unge fløjkrigers EM er slut
Bent Nyegaard: Den unge fløjkrigers EM er slut

- Vi fik Mads Mensah Larsen rigtig godt ind i turneringen i dag. Det giver lige lidt ekstra, men hele vejen rundt var det fantastisk godt af alle spillere. Jeg er virkelig imponeret.

- Det var optimalt på alle måder, bortset fra at Mads Christiansen fik et lille riv i baglåret, men vi tog ham ud med det samme, og jeg tror ikke, det er noget alvorligt.

Islandsk stjerne: Mikkel Hansen? Han er dårlig
Islandsk stjerne: Mikkel Hansen? Han er dårlig

- Jeg synes, det var en helt imponerende kamp af dem, der spillede. Fantastisk tempo, vi sætter i spillet fra starten af kampen, siger Ulrik Wilbek.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx