Svan: Jeg er ligeså god som LindbergSvan: Jeg er ligeså god som Lindberg

De to højrefløje Lasse Svan og Hans Lindberg har delt spilletiden ved EM indtil videre – og Lasse Svan mener, at det er et udtryk for styrkeforholdet mellem de to.

storybild

(Billede: Polfoto)

Han er blandt verdens bedste fløjspillere, og han spiller fuld tid i næsten alle kampe i storklubben Flensburg-Handewitt.

Alligevel er det som om, at Lasse Svan Hansen er i anden række på landsholdet, bag Hans 'Majestæt' Lindberg, som er tæt på folkeeje på højre fløj.

Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind
Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind

- Jeg er vant til at være i den situation her på landsholdet – det har jeg været i nogle år nu, siger Lasse Svan Hansen til mx.dk.

Dog har han fået masser af spilletid ved EM på hjemmebane, og han har sluttet alle Danmarks kampe på banen. Det er ikke tilfældigt, mener han.

Wilbek bebuder udskiftning i trup
Wilbek bebuder udskiftning i trup

- Det er ikke overraskende for mig. Jeg synes også, at jeg har gjort det rigtig godt nede i Tyskland – særligt de seneste to måneder. Så det er klart, at man får ekstra tillid, når man gør det godt, siger Lasse Svan.

Er du en ligeså god fløjspiller som Hans Lindberg?

- Ja, det synes jeg, at jeg er. Jeg synes, at jeg i de seneste par sæsoner har udviklet mig til at blive meget stabil og meget scoringssikker, så jeg synes i hvert fald, at jeg ligger oppe i toppen, siger han.

Playmakerprofils EM er slut - før det startede
Playmakerprofils EM er slut - før det startede

Hans Lindberg er også fint tilfreds med den tid, han har fået på banen, og han synes at Lasse Svan og ham selv supplerer hinanden fint.

- Den tid, jeg er på banen, gør jeg mit bedste for at hjælpe holdet, og når jeg ikke er på banen gør jeg alt for at hjælpe Lasse Svan og de andre til at spille godt, siger Hans Lindberg.

De forventer begge to, at spilletiden også bliver lige fordelt i den 'gratis' kamp mod Island.

LÆS OGSÅ: Familieopbakningen betyder alt for EM-fædre

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx