12/03-16 20:43

KIF overtager Skjerns andenplads efter sejr i topopgørKIF overtager Skjerns andenplads efter sejr i topopgør

KIF Kolding København slog Skjern på hjemmebane og er dermed oppe på andenpladsen i håndboldligaen.

storybild

Bo Spellerberg slog rekord med sin kamp nummer 589 i sejren over Skjern. (Billede: Polfoto/Aarestrup Pedersen Rune)

Sæsonen har været en skuffelse for KIF Kolding København. Ikke desto mindre kan holdet nu notere sig en andenplads i herrernes håndboldliga med to spillerunder tilbage.

I kraft af en sejr på 28-26 i topopgøret mod Skjern lørdag aften har KIF nu 32 point, mens Skjern bliver på 31. Andenpladsen er vigtig, fordi den giver ekstra point med videre til slutspillet.

Team Tvis Holstebro har 36 point og ligner en vinder af grundspillet efter lørdagens hjemmesejr på 29-27 over Skanderborg.

I topopgøret var KIF bedst i første halvleg og var undervejs oppe med fem mål, inden de første 30 minutter sluttede med en hjemmeføring på 14-11.

I modsætning til udekampen mod Århus Håndbold tidligere på ugen, som sluttede uafgjort, tog Kasper Hvidt godt fra mellem stængerne i første halvleg, hvilket medvirkede til KIF's overtag.

Men Skjern var ikke slået. Godt midtvejs i anden halvleg reducerede udeholdet til 18-19, og så var der lagt op til en spændende slutfase.

KIF var dog lige den tand skarpere på dagen og kunne fortjent afgøre kampen endeligt med målet til 28-24 med knap to minutter tilbage.

Hos KIF satte Bo Spellerberg klubrekord med sin kamp nummer 589, og han fik efterfølgende behørig hyldest foran publikum i Kolding.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx