Af - 24/03-15 10:57

Mystisk: Her er Tinkoffs 'forklaring' på Riis-sagenMystisk: Her er Tinkoffs 'forklaring' på Riis-sagen

Bjarne Riis er ikke længere med hos cykelholdet Tinkoff-Saxo: En pressemeddelelse fra Oleg Tinkoff kaster dog ikke ligefrem lys over sagen

storybild

(Billede: Polfoto)

Siden i aftes har rygterne svirret: Bjarne Riis er blevet suspenderet fra 'sit' livsværk: Cykelholdet Team Tinkoff-Saxo.

Medie: Riis smidt på porten af Tinkov
Medie: Riis smidt på porten af Tinkov

Men først nu kommer den officielle bekræftelse fra cykelholdet selv.

- Efter rygterne og spekulationerne, som først danske medier og siden internationale medier bragte i aftes, vil Tinkoff Saxo godt klargøre, at Bjarne Riis ikke har været aktivt involveret i holdets aktiviteter, siden sidste søndag, skriver Tinkoff-Saxo i en pressemeddelelse.

Så langt så godt. Det er straks lidt sværere, når man læser videre i pressemeddelelsen for at finde frem til årsagen for, at Bjarne Riis ikke er 'aktivt involveret'.

- Men han er ikke blevet suspenderet på grund af manglende resultater, og heller ikke på grund af økonomiske overvejelser, slås det fast med henvisning til de historier, som der indtil har kørt i medierne.

Riis om Contadors Tirreno-åbning: Det så skidt ud
Riis om Contadors Tirreno-åbning: Det så skidt ud

Men hvad så, spørger du? Tjah, det er et godt spørgsmål:

- Team-ledelsen har stor tiltro til den tekniske stab, til alle rytterne og andre hold-medlemmer, og arbejder nu på at sikre den bedste måde at fortsætte holdet gennem løbssæsonen. Der er ikke taget nogen beslutninger, og enhver formel og endelig beslutning – hvis en sådan bliver taget – vil blive meldt ud på et passende tidspunkt. Indtil da vil der ikke bliver kommenteret yderligere på sagen.

Nåja, i det mindste er budskabet en smule klarere, end det, som Oleg Tinkov tweetede, da han i aftes blev spurgt direkte til rygterne:


LÆS OGSÅ: Dopingrapport: UCI-toppen holdt hånden over Armstrong

LÆS OGSÅ: Sørensen bliver sportsdirektør hos Riis

LÆS OGSÅ: Riis beordrer sine ryttere op ad Kilimanjaro til fods

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx