Af - 24/04-16 21:40; Opdateret: 24/04-16 22:02

Kjær i tyrkisk vanvid: Fodboldtosse overfalder dommerKjær i tyrkisk vanvid: Fodboldtosse overfalder dommer

Kampen mellem Simon Kjærs Fenerbahce og Trabzonspor i den tyrkiske liga er afbrudt, da en tilskuer har overfaldet dommeren.

storybild

Kampen mellem Simon Kjærs Fenerbahce og Trabzonspor er afbrudt på grund af voldsomme tilskueruroligheder. (Billede: Pavel Golovkin)

Det går ofte vildt for sig i tyrkisk fodbold. Det gjorde det bestemt også her til aften, da Simon Kjærs Fenerbahce var i kamp mod Trabzonspor.

Ved stillingen 4-0 til Fenerbahce på Trabzonspors hjemmebane fik en fan nok og gik amok i bedste - eller værste - Fodboldtossen-stil. Med få minutter tilbage af kampen stormede manden ind på banen og overfaldt måldommeren.

På TV-billederne kan man se manden komme stormende mod dommeren, som står ved siden af målet. Han slår ud efter dommeren og skubber ham, så han vælter. Herefter kaster han sig over dommeren og sparker ham.

Vagter kommer dommeren til undsætning, mens kasteskyts regner ned over banen. Et kæmpe opbud af kampklædt politi er tilstede på det fyldte stadion.

Spillerne - inklusiv Simon Kjær, som havde været på banen i hele kampen - er flygtet fra banen og kampen er afbrudt.

Det vides ikke, hvad der kommer til at ske med kampen, som må formodes ikke at fortsætte.

Simon Kjærs Fenerbahce, som er en af Tyrkiets største klubber, er i øvrigt for tiden viklet ind i en større matchfixing-sag.

Se tweets fra tyrkiske fans, journalister og fodboldiagttagere, som reagerer på de voldsomme begivenheder herunder.
Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx