Af Ritzau - 07/03-17 23:46

Wenger slagter dommer efter øretæve: Han dræbte kampenWenger slagter dommer efter øretæve: Han dræbte kampen

Arsène Wenger valgte at kritisere dommeren, da hans hold havde tabt med samlet 2-10 til Bayern München.

storybild

Arsène Wenger var mildt sagt utilfreds med den græske dommer i nederlaget til Bayern München. (Billede: Scanpix/Ian Kington)

Arsenal-manager Arsène Wenger har intet til overs for dommer Anastasios Sidiropoulos efter Arsenals ydmygende 1-5-nederlag til Bayern München tirsdag aften.

Den græske dommer fik stor indflydelse på kampen, da han ved stillingen 1-0 til Arsenal tildelte Bayern München et straffespark og samtidig udviste Laurent Koscielny.

Herefter faldt Arsenal helt sammen og tabte for anden gang på tre uger 1-5 til det tyske storhold.

Den udvikling kan tilskrives dommeren, mener Wenger, der også er sur over, at Theo Walcott ikke fik straffe efter en nærkamp med Bayerns Xabi Alonso.

- Vi gjorde det, vi skulle, og vi var meget uheldige i første halvleg, hvor der 100 procent sikkert var straffespark mod Theo Walcott. Det fik vi ikke, konstaterer Wenger ifølge flere nyhedsbureauer.

- Dommeren dræbte kampen i anden halvleg, siger Arsenal-manageren.

Han henviser til situationen ti minutter efter sidebyttet, da Laurent Koscielny gik i ryggen på Robert Lewandowski. Bayerns polske forward røg til jorden, Sidiropoulos dømte straffe og smed Koscielny ud.

Den kendelse er Wenger mildt sagt uenig i.

- Dommeren var virkelig god for Bayern. Der var ikke straffespark til Lewandowski, til gengæld var han offside. Ovenikøbet gav dommeren os et rødt kort, der heller ikke var korrekt.

- Jeg er virkelig oprørt og ked af det på vegne af de folk, som betalte mange penge for at se denne kamp, siger Arsène Wenger.

Med 1-5-nederlaget i returkampen er Arsenal færdig i Champions League med et samlet nederlag på 2-10. Det er syvende sæson i træk, at Arsenal ryger ud af ottendedelsfinalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx