EM-spillere: Nu er presset stortEM-spillere: Nu er presset stort

Halvvejs gennem EM har Danmark vundet alle kampe og sågar slået verdensmestrene fra Spanien. Så vejen til triumf er vel ligetil? Hør, hvad EM-spillerne og landstræneren siger.

storybild

(Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

Niklas Landin
- Vi er en del af favoritfeltet. Jeg synes, at Kroatien og Frankrig også viser utrolig styrke, så Spanien, Danmark, Kroatien og Frankrig er stadig favoritter, synes jeg.

Jesper Nøddesbo
- Hvem der er størst EM-favorit? Så meget har jeg heller ikke set fra de andre grupper, men vi er selv deroppe. Det har vi selv sagt før turneringen; at det er vores mål. Men der er også rigtig gode hold i den anden gruppe.

EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller
EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller

Kasper Søndergaard
- Selvfølgelig er der forventninger når vi slår verdensmestrene så sikkert, som vi gjorde, men vi skal virkelig have respekt for Ungarn, ellers kan vi godt pisse det hele væk mod dem, og det ville da være dumt.

Mikkel Hansen

- Vi kan være nok så glade for, at vi har slået et godt hold som Spanien, men hvis vi taber til Ungarn, så er vi altså stadig ikke i semifinalen. Vi kan ikke begynde at snakke om finaler endnu. De spiller en fornuftigt omgang håndbold.

Skrottet Nøddesbo: Jeg kommer tilbage
Skrottet Nøddesbo: Jeg kommer tilbage

Anders Eggert

- Jeg tror ikke, at forventningspresset kan blive større. Der er jo meldt ud fra alle sider, at alt andet end guld er skuffende. Vi vil har prøvet at nedtone det til, at vi gerne vil vinde guld, hvor alle andre mener, at vi SKAL vinde det.

Ulrik Wilbek
- Indtil videre går det langt bedre end i Serbien (Danmark vandt EM-guld, red.), men derfor er det ikke sikkert, at vi ender med det samme resultat, som vi opnåede i Serbien. Vi håber, at vi skal spille fire kampe mere, men det kræver en sejr over Ungarn.

LÆS OGSÅ: Knudsen: De spanske spillere kastede sig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx