Af Ritzau - 29/09-16 01:59

QPR-manager ramt af ny sag om korruption i engelsk fodboldQPR-manager ramt af ny sag om korruption i engelsk fodbold

Jimmy Floyd Hasselbaink er blevet filmet, mens han forhandler om spillere ejet af et fiktivt asiatisk firma.

storybild

Jimmy Floyd Hasselbaink var i årevis en frygtet bomber i engelsk fodbold. Nu er han nyeste offer for The Telegraphs afsløringer om korruption. (Billede: Reuters/Andrew Couldridge)

Queens Park Rangers' manager, Jimmy Floyd Hasselbaink, spiller en hovedrolle i nye afsløringer om korruption i engelsk fodbold. Det samme gør Leeds' ejer, Massimo Cellino, og Barnsleys assistentmanager, Tommy Wright.

Det er endnu engang den britiske avis The Telegraph, der står bag historien.

Avisen afslørede tidligere på ugen, at Englands landstræner, Sam Allardyce, havde rådgivet journalister forklædt som rigmænd i, hvordan de skulle omgå de britiske transferregler.

Allardyce blev efterfølgende fyret.

Jimmy Floyd Hasselbaink, der tidligere har haft en stor karriere i engelsk fodbold, troede, at han sad til et møde med repræsentanter fra et asiatisk selskab.

I virkeligheden blev han filmet med skjult kamera af journalister.

Et klip viser, at Hasselbaink forhandler om at repræsentere selskabet ved at flyve til Asien for at snakke med investorer.

Jimmy Floyd Hasselbaink siger også i videoen, at han er åben over for at skrive kontrakt med spillere, der er ejet af selskabet, selv om han ville ende i en åbenlys interessekonflikt.

Queens Park Rangers skriver onsdag i en pressemeddelelse, at de gennemgår anklagerne mod klubbens manager.

Hasselbaink selv mener, at han ikke har gjort noget galt.

- Jeg ser ikke noget unormalt i at blive tilbudt at holde en betalt tale. Jeg gav ingen løfter til dem. Jeg bad ikke klubben om at købe nogle af de spillere, som blev tilbudt mig. Jeg har ikke gjort noget galt, skriver manageren i en pressemeddelelse.

Også Barnsleys assistentmanager, Tommy Wright, har holdt møder med det samme asiatiske firma. Her var det ligeledes journalister i forklædning. Et klip viser, at Barnsley-assistenten tager imod en konvolut med 5000 pund svarende til godt 43.000 kroner.

Til gengæld skal han hjælpe selskabets agenter med at købe Barnsley-spillere.

Wright siger selv, at han ikke har gjort noget galt. Han er dog blevet suspenderet af Barnsley, der har sat gang i en intern undersøgelse.

Leeds-ejer Massimo Cellino er også blevet filmet, mens han forhandler om at omgå de britiske transferregler.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Yahya Hassan afbryder live-tv under...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx