Af - 04/02-16 10:18; Opdateret: 04/02-16 12:37

\"Beskidte lejesoldat!" Dansker lagt for had efter klubskifte

Emil Berggreen skiftede i januar til Bundesliga-klubben Mainz 05. Og det er de bestemt ikke glade for på tribunerne i hans nu tidligere klub Eintracht Braunschweig.

Bildstrecke im Grossformat »

Emil Berggreen i Braunschweig-trøjen, som han nu har taget af.

"Gid du må flere korsbåndsskader og et hurtigt karrierestop, beskidte lejesoldat!"

"Pis af!"

"Du er ikke værdig til at bære løven på brystet!"

Sådan lyder det, blandt meget andet, på danskerens offentlige facebook-profil, hvor Braunschweig-fans er rasende over, at Emil Berggreen har forladt dem.

- Det kan man roligt sige, at de er. Og det forstår jeg ikke helt, siger han. Han understreger, at han altså ikke er en 'tudeprinsesse', men... han forstår det altså ikke:

- Jeg får ufatteligt mange beskeder fra Braunschweig-fans, der ikke er særlig pæne. Det er uforståeligt, for siden jeg kom til klubben for et år siden, har gjort alt, hvad jeg kunne. Og nu er jeg blevet solgt som den største transfer i klubbens historien. De tjener penge på mig, og selv min træner synes, at det var et godt skridt at tage. Jeg forstår ikke, de hader mig, siger han.

Braunschweig-fans synes kort fortalt, at Emil Berggreen, som til at starte med at en populær figur i klubben, ikke gav alt, hvad jeg havde. Det passer til dels, da danskeren har været ramt af skader. Men tilhængerne er vrede over, at han alligevel var frisk nok til at tage til Mainz og forhandle en transfer i hus.

- Jeg er superglad for at have taget skridtet til Mainz, men det er lidt ærgerligt, at ens gamle fans har vendt på en tallerken. Jeg ønsker stadig det bedste for dem, og det kunne være dejligt, hvis det gik begge veje, siger han.

Men det gør det ikke:


(OVersat: Kære Mainz, der får I en spiller med en god karakter. Not!)

Eintracht Braunschweig ligger nummer fem i 2. Bundesliga, Mainz 05 ligger nummer otte i den bedste række.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx