Af - 11/04-14 07:00

Nicki Sørensen tror på topplacering i sit første helvedesløbNicki Sørensen tror på topplacering i sit første helvedesløb

Nicki Sørensen skal søndag køre sit allerførste Paris-Roubaix. Alligevel går danskeren efter en topplacering.

storybild

En forårsdag i helvede, Hell of The North, A Sunday in Hell.

Kælenavnene skræmmer ikke Nicki Sørensen. Og selvom den danske veteran på søndag får debut i den barske klassiker Paris-Roubaix, tror han på et topresultat.

- Jeg går ikke bare efter en top 20-placering. Jeg glæder mig helt vildt til at køre det løb og lave et topresultat. Formen er timet, så den topper lige nu, og på samme måde er motivationen også i top, lyder det optimistisk fra den danske veteran.

AaB dropper topscorer
AaB dropper topscorer

På trods af en meget lang karriere på landevejene har Nicki Sørensen ikke kørt mange brostensløb. Men i sidste uge kørte danskeren sig til en flot og overraskende 13. plads i Flandern Rundt, som også byder på brosten, dårlige veje, regn og hård vind.

- De her løb ligger bare godt til mig. I Flandern var der nogle stigninger, jeg havde kørt før. I Paris-Roubaix er alt nyt, men der er ingen stigninger. Det er pandekagefladt, og det passer perfekt til mig, siger den 39-årige dansker.

Skadet: Ronaldo misser afgørende kampe
Skadet: Ronaldo misser afgørende kampe

Nicki Sørensen har fået frie tøjler til at skabe et godt resultat af sin danske sportschef, Lars Michaelsen, efter kaptajnerne Matti Breschel, Matteo Tosatto og Danielle Bennati er meldt ude.

- Det er jeg selvfølgelig glad for. Det gør det mere spændende for mig, at jeg kan køre min egen chance. Jeg kommer til at køre med mit gode Flandern-resultatet i baghovedet. Og jeg tror på et rigtig godt resultat. Jeg føler mig overhovedet ikke gammel, og min sejhed er en stor kvalitet. Det handler om ikke at give op på noget tidspunkt, siger Nicki Sørensen.

Selvom han er klar over, at løbet bliver hårdt, glæder han sig meget.

- Jeg glæder mig til at lave en super præstation. Jeg vil køre min chance, og jeg er god til at køre alene. Sidder jeg med i finalen, så går jeg efter sejren, siger en selvsikker dansker.


LÆS OGSÅ: Krigsfoto koster træner jobbet

LÆS OGSÅ: Wow: Wozniacki viser Rory, hvordan man putter

LÆS OGSÅ: Paryk eller ægte? Wozniacki med PINK hår

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Voldsomme optagelser: Skilift går...
bt.dk
Boris Johnson: Sandsynligt at Putin...
bt.dk
Efter nervepirrende omsang: Blachmans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx