Af Ritzau - 26/05-16 20:57

Kevin Magnussen: Bilen er blevet ringereKevin Magnussen: Bilen er blevet ringere

Den danske Formel 1-kører føler, at Renault-bilen er blevet dårligere trods ny motor i Monaco.

storybild

Kevin Magnussens nye motor i Renault-raceren er ikke problemet. Derimod er selve setuppet i bilen blevet dårligere, mener danskeren. (Billede: Scanpix/Andrej Isakovic)

Trods motorskift, så er bilen blevet ringere.

Sådan lyder konklusionen fra danske Kevin Magnussen (Renault) efter torsdagens frie træning i Monacos gader før søndagens Formel 1-grandprix.

- Vi har gjort bilen ringere, og det er vores fejl. Vi troede, vi havde gjort den bedre, men hvad balancen og setuppet angår, er den ikke blevet bedre til denne bane, siger Kevin Magnussen ifølge Ekstra Bladet.

I torsdagens anden træningssession satte danskeren blot 17.-bedste tid og nåede ud på 29 omgange, før han kørte sin Formel 1-racer i barrieren i banens sidste sving. Danskeren meddelte dog hurtigt efterfølgende, at han var ok efter uheldet

I stedet satte Red Bull-teamets Daniel Ricciardo den bedste tid, og netop Red Bull kører også med Renault-motorer, hvilket også indikerer, at det mere er bilen end motoren, den er gal med hos Renault-holdet.

- Motoren leverede og er et godt skridt. Lige nu kunne vi have den bedste motor på gridden, og vi ville stadig være omkring, hvor vi ligger i dag. Motoren er ikke den store bekymring, siger danskeren.

Kevin Magnussen fortæller om sit uheld torsdag:

- Jeg ramte kun væggen lidt, så det gik kun ud over forvingen og ikke affjedringen, hvilket er rart for mekanikerne. Så de ikke får en lang aften, siger danskeren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx