Af Ritzau - 02/11-16 12:12

Cornelius vil løbe fra tungt Leicester-forsvarCornelius vil løbe fra tungt Leicester-forsvar

Selvtillidsfulde Andreas Cornelius skal onsdag forsøge at score mål på Kasper Schmeichel i Leicester-buret.

storybild

Andreas Cornelius (i midten) scorede for FC København så sent som i søndags. Onsdag aften skal han forsøge at score på Kasper Schmeichel i Leicester-målet. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Leicesters centerforsvar med anfører Wes Morgan og tyskeren Robert Huth skræmmer ikke FC København-angriberen Andreas Cornelius før holdenes møde i Champions League.

Cornelius ser gode muligheder for, at han onsdag aften kan gøre ondt på Leicesters forsvar, som han vurderer som fysisk stærkt, men også lidt langsomt.

- Jeg tror, jeg er hurtigere end dem begge. Så kommer den rigtige bold, samtidig med jeg timer mit løb, så kan jeg godt få den i dybden, og det er noget, vi kan udnytte.

- Men det kommer også an på, hvor dybt på banen de står. For mig handler det om at finde rummet, uanset om det er bagved eller foran dem, siger Cornelius.

Landsholdsangriberen spillede mod forsvarsduoen for to uger siden, og han følte, han sagtens kunne tage kampen op mod de to klipper - også i hovedspillet.

- De er selvfølgelig stærkere end dem, jeg er vant til at møde. De er bedre duelspillere, som er vant til at stå over for store angribere i Premier League, men jeg synes ikke, jeg blev overmatchet derovre.

- Jeg vandt også nogle af duellerne, og det føltes meget lige. Så vi skal ikke stoppe med at slå indlæg og bruge vores styrker, for både mig og Santander er gode på indlæg, selv om de er gode til at forsvare sig over for det, siger Cornelius.

Indtil videre har han scoret 11 mål i denne sæson, og det seneste faldt i 3-1-sejren over FC Midtjylland i søndags. Derfor er selvtilliden stor hos Cornelius.

- Får jeg et godt indlæg, så vil jeg være svær at stå over for, uanset hvem der skal dække mig op, siger han.

Cornelius var tæt på at sikre FCK et overraskende point i Leicester, men landsholdskollega Kasper Schmeichel hev i slutminutterne en stor redning frem, der forhindrede FCK i at udligne englændernes 1-0-føring.

- Jeg ser ikke på det som en revanche mod Schmeichel, men det er da lidt sjovt, det lige er ham.

- Jeg vil hellere sige, at vi har revanche til gode over for dem som hold, for det handler ikke om mig og Schmeichel, siger Cornelius.

FCK har inden kampen skrabet fire point sammen i tre kampe. Det rækker til en andenplads i gruppen efter Leicester.

Porto har ligeledes fire point, og portugiserne møder onsdag Club Brugge på hjemmebane.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øksemand fængslet: Grinede flere...
bt.dk
Henriks død ændrede tradition hos...
bt.dk
Se videoen: Kongefamilien tager...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx