Af - 27/01-15 10:00

Evigt uheldige Leon: Skade aflyser ny kontraktEvigt uheldige Leon: Skade aflyser ny kontrakt

Leon Andreasen er stadig ikke skadesfri, og nu begynder det at blive dyrt for danskeren.

storybild

(Billede: Polfoto)

Leon Andreasens skade brudt op igen. Og denne gang koster det mere end spilletid for den uheldige Hannover 96-spiller: Kontrakten er på vippen

Den danske midtbane-kæmper skulle egentlig være startet op efter vinterpausen sammen med resten af holdet, men de sidste par dage er han blevet sat tilbage af den skade, han løb ind i sidste efterår.

Landsholdsspiller kommer først på banen i 2015
Landsholdsspiller kommer først på banen i 2015

- Hvis alt var forløbet glad, så kunne jeg træne med holdet nu. Men jeg mangler de sidste 10 procent, siger danskeren til Bild.de.

Derfor er Leon Andreasen ikke længere i spil til de første forårskampe i Bundesligaen, der starter op i weekenden - og det har store konsekvenser for danskeren:

Han nåede at spille seks kampe, før han blev skadet i efteråret, og hans kontrakt, der udløber til sommer, vil automatisk blive forlænget med et år, hvis han kommer op på 20 Bundesliga-kampe i sæsonen- Det skriver Bild.de.

Så ruller karrusellen: Fyret efter kun tre kampe
Så ruller karrusellen: Fyret efter kun tre kampe

For at nå 20 kampe, skulle Leon Andreasen spille samtlige kampe i foråret, og det gør han altså ikke, bekræfter klubben nu.

- Nej: For Leon laver lige nu kun individuel træning, oplyser den tyske klubs presse-talsmand, Alex Jacob.

- Den aktuelle vurdering fra lægestaben er, at han kun er på 90 procent af sin kunnen. Og i Hannover træner man først med holdet, når man er på 100, fortæller han.

Bendtner scorer for Wolfsburg i testkamp
Bendtner scorer for Wolfsburg i testkamp

Dermed kan den danske midtbanespiller snart være forhistorie i Hannover 96, hvor han har været på kontrakt siden starten af 2009.

En periode, hvor danskeren i glimt har vist sin store klasse på fodboldbanen – men desværre også en periode, hvor han har slidt mere på klubbens faciliteter til genoptræning, end på græsset.

LÆS OGSÅ: Bendtner bænket – træner brugte 21 andre spillere

LÆS OGSÅ: Laudrup advarer stortalent: - Gør som Højbjerg

LÆS OGSÅ: Højbjerg: Havde ambitioner for tidligt

LÆS OGSÅ: Officielt: Højbjerg udlejes fra Bayern til Augsburg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx