Af Ritzau - 12/04-16 20:40

Billet til Leicester-kamp er til salg for 73.000 kronerBillet til Leicester-kamp er til salg for 73.000 kroner

Der er gang i sortbørshandlen til Leicesters sidste hjemmekamp i denne sæson. Klubben tager skarpt afstand.

storybild

Der er enorm interesse for at se Jamie Vardy og Leicester i sæsonens sidste hjemmekamp. (Billede: AP/Scott Heppell)

Mens guldhåbet blandt tilhængerne vokser i Premier Leagues sensationsklub Leicester, forsøger nogle at spinde sit eget guld på det engelske fodboldeventyr.

En billet til klubbens sidste hjemmekamp i denne sæson, mødet med Everton 7. maj, kunne mandag erhverves for 7869,14 britiske pund på internettets sorte marked. Det svarer til knap 73.000 danske kroner.

Leicester, der inden sæsonstarten blev vurderet blandt nedrykningsfavoritterne, har et forspring på syv point i toppen af Premier League og bliver med matematisk sikkerhed engelsk mester med tre sejre i de sidste fem kampe.

Derfor er der naturligvis stor interesse for kampen mod Everton, hvor Leicester måske kan sikre sig sin første mesterskabstitel nogensinde.

Samtlige 32.500 adgangstegn er for længst afsat, og det har sat gang i sortbørshandlen, men klubben tager skarpt afstand fra de ågerpriser, som nogle billetudbydere opkræver.

- Uautoriseret salg af fodboldbilletter er en kriminel handling ifølge britisk lov. Leicester City Football Club vil skride ind over for al sortbørshandel eller forsøg på at sælge billetter over deres pålydende værdi, siger en klubtalsmand ifølge nyhedsbureauet AFP.

Næste gang, Leicester spiller hjemme på King Power Stadium, er på søndag, hvor topholdet tager imod West Ham.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx