Af Ritzau - 21/10-16 21:57; Opdateret: 21/10-16 22:14

Dumme fejl koster OL-sølvvindere semifinale i OdenseDumme fejl koster OL-sølvvindere semifinale i Odense

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl tabte kvartfinalen efter en række dumme fejl.

storybild

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen fandt ikke OL-niveauet i kvartfinalen ved Denmark Open. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Christinna Pedersen kunne ikke følge op på det flotte spil fra tidligere fredag i mixeddoublen med Joachim Fischer, da hun og Kamilla Rytter Juhl skulle forsøge booke en plads i semifinalen ved Denmark Open i damedouble.

De to danskere var godt med i første sæt mod de andenseedede sydkoreanere Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan, men i andet sæt gik danskerne ned, og det endte med et nederlag på 18-21, 17-21.

Christinna Pedersen er ikke i tvivl om, hvorfor det endte i et nederlag.

- Vi mangler kampe sammen og træning sammen. Det er indlysende i dag, siger Pedersen, der også påpeger mange fejl som årsag.

- Vi havde håbet, at vi kunne holde lidt højere niveau, men vi scorede desværre point på vores egen side og i særdeleshed på deres side. Der var simpelthen for mange fejl.

De to par fulgtes ad gennem stort set hele første sæt, og ved 18-18 var det umuligt at forudsige, hvor sættet ville havne.

Desværre for de to OL-sølvmedaljevindende danskere viste sydkoreanerne størst sikkerhed på de afgørende bolde, og det resulterede i sættab på 18-21.

Fra begyndelsen af andet sæt lavede de danske damer mange uprovokerede fejl, og de kom bagud 3-10.

Takket være sydkoreanske fejl den anden vej kom Rytter Juhl og Pedersen på 9-10, inden en fejl fra Christinna Pedersen gjorde det til 9-11 halvvejs.

De to danskere virkede lidt ude af takt og fik aldrig helt kontakt trods et godt comebackforsøg mod slutningen. Det endte med et nederlag på 17-21 i andet sæt.

- Det er virkelig en irriterende følelse, for vi fik bestemt ikke det spil ud, som jeg ved, vi har, konkluderer Christinna Pedersen.

- Det er bare helt vildt irriterende, for jeg føler ikke, der mangler ret meget.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx