Af Ritzau - 09/11-16 09:51

Medie: Magnussen tæt på aftale med Haas i 2017Medie: Magnussen tæt på aftale med Haas i 2017

Kevin Magnussen skal ifølge anerkendt motorsportsmedie være tæt på en aftale med Formel 1-holdet Haas.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Mens Renault tøver, så er Kevin Magnussen tæt på at lave en aftale med et andet Formel 1-hold.

Den danske racerkører skulle angiveligt forhandle intensivt med Haas om en etårig aftale i 2017, skriver autosport.com.

Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...
Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...

Mediet mener at vide, at Magnussen er tæt på at underskrive en kontrakt med Haas, som tidligere har ytret stor interesse for danskeren.

Magnussen har før givet udtryk for et ønske om at fortsætte hos Renault, som har hyret Nico Hülkenberg til det ene af to sæder i 2017.

Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault
Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault

Ifølge autosport.com er Magnussen dog ikke førstevalget til det andet sæde hos Renault, som i år også råder over Jolyon Palmer.

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt

LÆS OGSÅ: Medie: Magnussen tilbudt toårig aftale hos Haas

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Madskolen: Sådan laver du smukke...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx