Af - 21/05-17 11:39

Rafael van der Vaart har en nyhed: Og den er ikke rar for FC MidtjyllandRafael van der Vaart har en nyhed: Og den er ikke rar for FC Midtjylland

Rafael van der Vaart bruger i øjeblikket mere tid på bænken end banen for FC Midtjylland, og det er bestemt ikke noget, der behager den hollandske superstjerne.

storybild

Rafael van der Vaart har tænkt sig at blive i FC Midtjylland i et år endnu. (Billede: Henning Bagger)

Søndag aften bringer tv-programmet Onside et længere interview med Rafael van der Vaart, hvor han taler ud om situationen, men allerede nu kan man få en forsmag på, hvad der venter i interviewet, og det er ikke rar læsning for ledelsen i den midtjyske klub.

Ifølge tv3sport.dk, der har lagt en bid af indslaget ud på sin hjemmeside, føler Rafael van der Vaart, at klubben prøver at skille sig af med den løntunge spiller, men han understreger, at det ikke hjælper noget at smide ham på bænken, for han bliver kontrakttiden ud. Van der Vaart, der er kærester med den gravide håndboldspiller Estavana Polman, som også arbejder og bor i Danmark, har en aftale med FC Midtjylland frem til slutningen af næste sæson.

»Vi bliver her. Det er lige meget, hvad de (red. klubben) vil, eller hvad de gør med mig. Jeg vil blive,« siger Rafael van der Vaart til TV3Sport og fortsætter:

»Det føles som om, folk her gerne vil af med mig. Det er den følelse, jeg har. Men jeg har nyheder til dem. Jeg bliver et år mere. Alle ved, hvad jeg kan, og jeg kan stadig lægge de magiske afleveringer. Det er rigtigt, at jeg ikke kan løbe 100 meter på 10 sekunder. Det har jeg aldrig kunnet. Men jeg gør altid mit bedste, og jeg håber især for sponsorerne og mine holdkammerater, at jeg kan hjælpe holdet.«

At Rafael van der Vaart føler, at klubben vil af ham, er dog skudt ved siden af, hvad klubbens sportsdirektør, Claus Steinlein, har meldt ud.

I slutningen af april, da Rafael van der Vaart forlod omklædningsrummet som en sur mand efter sejren over FC Nordsjælland, sagde Steinlein:

»Han har kontrakt i den kommende sæson, og den fuldfører han. Det er sådan, det bliver.«

Rafael van der Vaart kom senest slet ikke på banen i midtugesejren over FC København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Sigtet for at true mindreårige piger...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx