Af - 15/08-16 06:08

TV: Er det her verdens  sødeste OL-bedstemor?TV: Er det her verdens sødeste OL-bedstemor?

Ved OL i London for 68 år siden gik franske Nicole Pélissard-Darrigrand akkurat glip af en OL-medalje i udspring. Er hun mon stadig bitter? Hør selv hendes søde fortælling her.

- Jeg er bare en bedstemor, og jeg er også en tidligere udspringer. For eksempel ved London i '48. Og også Helsinki '52. Og Melbourne i '56, og Rom i '60.

Sådan indleder 85-årige franske Nicole Pélissard-Darrigrand, sin historie, da hun i går indvilligede i at fortælle lidt om sig selv, under en bustur i Rio.

- I London blev jeg nummer fire. Lige efter tre amerikanske piger. Jeg var 16 år gammel, og det var en dejlig historie for mig, fortæller hun.

Dejlig, javist, men hun indrømmer gerne, at det ikke var en fjerdeplads, som hun drømte om, da hun stillede op i London.

Til gengæld rører det hende ikke, at hun gik glip af bronzemedaljen. Sådan en burde der nemlig slet ikke være ved OL, hvis det stod til hende, slår hun fast.

- Nej, nej. Jeg ville være nummer et, og hvis ikke kunne komme først, så var jeg ligeglad med anden- og tredjepladsen og så videre. Der skal kun være guldmedaljer, siger hun.

Bolt vil udødeliggøre sig selv med to sejre mere
Bolt vil udødeliggøre sig selv med to sejre mere

Mark O. Madsen: Jeg er hamrende stolt af OL-sølvet
Mark O. Madsen: Jeg er hamrende stolt af OL-sølvet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx