Af - 24/09-13 17:00

Serie 1-hold drømmer om 100.000 pokalkronerSerie 1-hold drømmer om 100.000 pokalkroner

Bramming B og Aalborg Chang er de to lavest rangerende hold tilbage i pokalturneringen. Der venter kolde stakater om hjørnet til den bedste.

storybild

Jacob Hollænder spillede sidste efterår pokalkamp mod AGF. Nu er han træner for Bramming B, som har bevæget sig ud på et pokaleventyr. (Billede: Polfoto/Ole Frederiksen)Fire hold har muligheden for at vinde 100.000 kroner, hvis de kommer videre fra 1/16-delsfinalerne, der spilles fra i går og to uger frem.

Præmien går til det seriehold, der kommer længst i turneringen, og det har serie 1-holdene Bramming B og Aalborg Chang mulighed for at blive. Men også andendivisionsklubberne FC Djursland og B93 spiller med om pengene, da de lå i Danmarksserien, da pokalturneringen startede på serie 6-niveau i foråret.

LÆS OGSÅ: Esbjerg vandt pokalen

- Selvfølgelig betyder det meget for os, men vi er ikke en klub, der har de helt store økonomiske omkostninger. Vi har et klubhus, som har eksisteret i 115 år. Men det er da altid velkommen. Jeg vil tro, at det vil komme spillerne lidt til gode med en træningslejr eller noget, hvis vi vandt de penge, siger en af Brammings to cheftrænere Jacob Hollænder, der sammen med sit mandskab møder andendivisionsbundholdet FC Sydvest 05 onsdag eftermiddag.


Torsdag tager Aalborg Chang imod Esbjerg fB hjemme, og træner Mads Pedersen tror ikke på avancement mod de Europa-stærke vestjyder. Men ryger de tre andre 'seriehold' også ud, venter der 25.000 kroner.

- Det er uventede midler, og det er altid kærkomment. Så det er bare endnu et plus i det pokaleventyr, siger han.

LÆS OGSÅ: Oprykkere dyster om pokaltitlen i Parken

Bramming-træner Jacob Hollænder har styr på det der med at slå større hold ud. For tre år siden scorede han ét af fire mål af Vardes fire mål, da Brøndby blev ekspederet ud.

- Så jeg har gode traditioner her i pokalen, så nu nu skulle vi gerne fortsætte det, siger han.

B93 møder Svebølle hjemme, FC Djursland møder FC Midtjylland hjemme.


LÆS OGSÅ: Esbjerg vandt pokalen

LÆS OGSÅ: Oprykkere dyster om pokaltitlen i Parken

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx