Af - 23/02-16 17:35

Chelsea-kaptajn på vej til dansk klub? Her er bevisetChelsea-kaptajn på vej til dansk klub? Her er beviset

Han er tidligere anfører for det engelske landshold - og nu kan selveste John Terry være på vej til en dansk klub.

storybild

Chelsea's John Terry waves to supporters after the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at the Vicarage Road stadium in London, Wednesday, Feb. 3, 2016.(AP Photo/Frank Augstein) (Billede: Polfoto/Frank Augstein)

Chelsea-kaptajn John Terry, der tidligere har anført det engelske landshold, kan til sommer komme til at skifte tilværelsen i London ud med en noget mere beskeden en af slagsen på Vestegnen.

Det lyder vildt, men måske er det ikke så langt ude igen.

Chelsea fordømmer møntkast i pokaltriumf
Chelsea fordømmer møntkast i pokaltriumf

Tidligere i dag lagde den 35-årige stopper således et lille spor ud på sin officielle Instagram-konto: Han er nemlig begyndt at følge Brøndbys officielle profil - i øvrigt den eneste klub, han følger ud over Chelsea.

Samtidigt har Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, tidligere i dag meldt afbud til et debatmøde med pressen, fordi han var blevet hastet til et møde i udlandet. Han ville ikke umiddelbart fortælle, hvad det møde handlede om.

Hiddink holder fast: Jeg stopper i Chelsea til sommer
Hiddink holder fast: Jeg stopper i Chelsea til sommer

- Det skal du ikke forvente, at jeg fortæller detaljeret om, lød hans afvisende svar, da en BT-journalist tidligere i dag spurgte ind til det.

Om det er et møde med John Terrys agent kan man altså kun gisne om. Men John Terry selv er faktisk gode venner med Brøndby-formand og storinvestor Jan Bech Andersen, der blandt andet sørgede for de nødvendige midler, der skulle til for at hente Daniel Agger hjem fra Premier League.

I et indslag fra TV 2 Sporten i oktober, hvor Terry og Jan Bech Andersen blev interviewet sammen, jokede forsvarslegenden sågar om et fremtidigt skifte til Superligaen.

John Terry stopper i Chelsea til sommer
John Terry stopper i Chelsea til sommer

- Det kunne godt være - en dag, sagde han med et smil på læben, hvortil Jan Bech Andersen indskød:

- Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. John har en masse år i sig endnu, og jeg mener faktisk, at han bliver bedre og bedre. John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby.

Senest har John Terry angiveligt afvist et skifte til Kina. Her kunne han tjene en god portion millioner, men det er han altså ikke interesseret i, skriver Mirror.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx