Af - 20/05-14 10:40

FCK-fans til Andersen: 'Skrid, BIF-svin'FCK-fans til Andersen: 'Skrid, BIF-svin'

Stephan Andersen er godt klar over, at hans forhold til FCK's fans nok ikke er det bedste, selv om han netop har skrevet kontrakt med klubben.

storybild

Stephan Andersen er helt på det rene med, at han på grund af sin blå-gule fortid kan få en hård modtagelse af FCK's fans. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Stephan Andersen tog i går en kontroversiel beslutning, som kun fem fodboldspillere før ham har gjort: Han skrev kontrakt med FC København som tidligere brøndbyspiller.

Officielt: FCK henter landsholdsmålmand
Officielt: FCK henter landsholdsmålmand

Men landsholdskeeperen har lagt Vestegnen bag sig og er klar til at indtage Østerbro.

- Jeg har selvfølgelig en fortid her og har spillet nogle år herude. Men det er fortid, og nu kigger jeg fremad, og så er den ikke så meget længere, sagde Stephan Andersen ved landsholdets træning på Brøndby Stadion i går.

Han er godt klar over, at han kan få en kold skulder af FCK’s fans, som det eksempelvis skete med Peter Møller i starten, da han i sin tid tog samme vej. Kommentarer som ‘hellere fem drop af (Johan) Wiland end Stephan Andersen i FCK’, ‘skrid BIF-svin’ og ‘bliv væk’ har da også præget Twitter fra FCK-fans efter offentliggørelsen af den treårige kontrakt.

Ståles nye målmand har været i Brøndby: - Har en broget fortid
Ståles nye målmand har været i Brøndby: - Har en broget fortid

- Det kan højst sandsynligt godt være, at der sker det samme med mig, det skal jeg ikke kunne sige. Men jeg må bare tage det som det kommer og bevise, at jeg gør det så godt, jeg kan, siger han og tilføjer:

- Sådan er det med Brøndby og FCK. Det er to rivaliserende klubber, og det kan ikke undgås. Jeg havde måske været naiv, hvis jeg havde troet, at det ikke ville komme.

Siden skiftet fra Brøndby i 2011 har Stephan Andersen været på kontrakt i Évian, Betis og Go Ahead Eagles - med blandet succes og begrænset spilletid. Og udlandseventyret blev ikke helt som håbet.

Schmeichel får rekord-løn
Schmeichel får rekord-løn

- Det er klart at jeg havde måske håbet på lidt mere stabilitet, men nu er det gået, som det er gået, og det kan man ikke lave om på. Jeg fortryder ikke nogle af de valg, jeg har lavet, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx