Af - 15/11-16 14:48

Legendarisk bobslædehold kom i problemer: Så trådte en venlig sjæl tilLegendarisk bobslædehold kom i problemer: Så trådte en venlig sjæl til

Det legendariske jamaicanske bobslædehold fik hjælp af en venlig sjæl, da holdet i weekenden var tilbage i Calgary, hvor holdet første gang deltog ved OL.

storybild

Den jamaicanske bobslæde ved OL i 2002. (Billede: Juergen Schwarz)

Jamaicas bobslædehold fik i weekenden hjælp fra uventet side i den canadiske by Calgary, hvor holdet i sin tid stjal manges hjerter med sin sensationelle deltagelse ved vinter-OL i 1988, som i 1993 blev skildret i filmen 'Cool Runnings'.

Det skriver BBC.

12-personers-holdet var i Calgary for at deltage ved en turnering med planer om at rejse videre rundt i Canada i forberedelserne til vinter-OL i 2018. Holdets budget er ret begrænset, så det var kritisk, da jamaicanernes bil brød sammen i lørdags.

Jamaicas bobslædefører vil skubbes af Usain Bolt
Jamaicas bobslædefører vil skubbes af Usain Bolt

Efterfølgende forsøgte holdet at samle penge ind til at reparere bilen i en onlineindsamling. Men de fik hjælp på en anden måde, da den lokale fyr David Schnerch tog kontakt til dem. Han tilbød nemlig at køre holdet til turneringen i Calgary.

- Fokusér bare på ræset. Vi skal nok skaffe det, I har brug for, sagde han ifølge BBC.

Og da jamaicanerne efterfølgende skulle til Whistler i Britisk Columbia, tilbød David Schnerch ovenikøbet, at de selv kunne køre videre i hans bil.

- De kan bare aflevere den tilbage til mig, når de er færdige, forklarede han til BBC.

Bobslædeholdet kan samtidig glæde sig over, at den onlineindsamling, de har startet, foreløbig har givet over 5.300 amerikanske dollar (knap 37.000 danske kroner).

Vil du skubbe Jamaicas bobslæde mod vinter-OL?
Vil du skubbe Jamaicas bobslæde mod vinter-OL?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx