Af Ritzau - 25/03-17 04:06

Sportschef forventer en forbedret Magnussen i 2017Sportschef forventer en forbedret Magnussen i 2017

Kevin Magnussen tegner til at være et godt match med sin nye makker, mener dansk sportschef.

storybild

Kevin Magnussen og Romain Grosjean poserer forud for søndagens grandprix på Albert Park i Melbourne. (Billede: Scanpix/Jose Jordan)

Når Kevin Magnussen søndag sætter sig til rette i sin nye Haas-racer, så bliver det til en sæson, hvor det amerikanske hold har hævet barren.

Det erklærede mål er, at det skal klare sig bedre end sidste års debutsæson, hvor Romain Grosjean skaffede alle holdets 29 point.

Sportschefen i Dansk Automobil Sports Union, Bo Baltzer Nielsen, har da også en tro på, at Magnussen vil være en klar gevinst for det nye hold.

- Kevin har vist en evne til at være klar fra starten af en sæson, og han kan godt lide Melbourne. Opgaven for ham, og det har han selv været lidt inde på, er, at han skal holde gejsten oppe hele sæsonen, også selv om der skulle være problemer af den ene eller anden art. Men jeg forventer, at han starter stærkt, siger han.

Kevin Magnussen havde problemer med sin bil under fredagens anden træning, hvor det kun blev til otte omgange på banen i Albert Park i Melbourne.

Lørdag køres den sidste træning og efterfølgende kvalifikation forud for søndagens grandprix, der er det første af 20 løb.

Skal man tro sportschefen, så er der gode muligheder for, at Magnussen kan forbedre sit resultat fra sidste sæson, hvor det samlet blev til syv point.

- Kan han få 20 point, vil det være stærkt. 10-15 point vil være godkendt. Det afhænger selvfølgelig af, hvor konkurrencedygtig bilen viser sig at være.

Team Haas har selv meldt ud, at de to kørere bliver ligestillet til sæsonen. Der bliver altså ikke tale om en decideret første- og andenkører. Bo Baltzer Nielsen forventer, at de to kørere vil lande tæt i den samlede VM-stilling.

- Jeg bygger det på den antagelse, at Haas slutter med 40–50 point, der bliver ligeligt fordelt mellem kørerne. Jeg forventer, at han og Grosjean vil være meget ens matchet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er århundredes største katastrofe...
bt.dk
Dansk hitmager har fået nyt job i...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx