Af Ritzau - 11/08-16 10:04; Opdateret: 11/08-16 10:19

AaB henter landsholdsspiller fra Peru til offensivenAaB henter landsholdsspiller fra Peru til offensiven

Der kommer ungt, sydamerikansk blod til AaB's offensiv i skikkelse af 22-årige Edison Flores.

storybild

Edison Flores (tv.) fik masser af spilletid for Peru under årets Copa America, hvor landet nåede kvartfinalen. (Billede: Scanpix/Timothy A. Clary)

Superligaklubben AaB har skrevet kontrakt med den 22-årige peruanske landsholdsspiller Edison Flores. Det oplyser den nordjyske klub i en pressemeddelelse.

Flores har i et stykke tid været rygtet til AaB, men først nu er alle detaljer i handlen faldet på plads.

- Vi har arbejdet på tilgangen af Edison Flores i flere uger, og umiddelbart er det min fornemmelse, at vi blandt andet er blevet belønnet for vores vedholdenhed, lyder det fra AaB-sportschef Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

- Endog noget større klubber end AaB i blandt andet Holland, Tyskland, Belgien, Spanien og Italien har også haft øje på Edison Flores.

Den 22-årige offensivspiller kommer til Nordjylland fra den peruanske klub Club Universitario de Deportes, og Allan Gaarde ser frem til, at nyindkøbet giver flere offensive strenge at spille på.

- Edison Flores har et enormt potentiale og dækker alle de offensive pladser, hvorfra han med sin hurtighed, sin energi, sit veludviklede venstreben og sit blik for spillet er farlig både som målscorer og som assistspiller, siger Allan Gaarde.

Edison Flores var en del af Perus landshold og fik spilletid i alle fire kampe ved årets Copa America. Han står samlet noteret for ti landskampe og to scoringer for det sydamerikanske lands A-landshold.

Nu gælder det de køligere breddegrader i Danmark, hvor Flores har fået et godt indtryk af klubben fra Aalborg.

- Det virker til at være en klub, der har orden i tingene, konstaterer Edison Flores ifølge AaB's hjemmeside.

- På afstand har jeg fulgt AaB i nogle uger. Det har været en god start i ligaen, og jeg glæder mig til at hjælpe holdet, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx