Af Per Colstrup Vinkel, New York - 01/09-14 08:12

Wozniacki: Bare vent, det bliver endnu bedreWozniacki: Bare vent, det bliver endnu bedre

Den danske tennisspiller strålede efter sejren mod Sharapova og var ikke bange for at love publikum endnu bedre tennis de kommende kampe.

storybild

Caroline Wozniacki er klar til US Open-kvartfinalen. (Billede: Polfoto)

(Mx.dk til US Open) Publikum har i mange år klappet og beundret Caroline Wozniackis fighterhjerte.

Søndag fik de en ganske anderledes dansker at se, da hun for første gang i årets turnering entrerede Arthur Ashe og med den ene store vinder efter den anden sendte den tidligere vinder Maria Sharapova. Ikke før har publikum leveret stående ovationer over danske vinderslag, det gjorde de søndag, amerikanerne.

Legende: Nu når Wozniacki finalen
Legende: Nu når Wozniacki finalen

- Jeg tror faktisk der er endnu mere at hive frem i forhold til mit niveau. Men jeg må da indrømme, at kan jeg spille sådan her hver gang, så er jeg er ret godt tilfreds, sagde en strålende Wozniacki efter sejren til metroxpress.

Danskeren formåede i store dele af opgøret af holde Sharapova fra at diktere spillet.

Wozniacki: Ord kan ikke beskrive det her
Wozniacki: Ord kan ikke beskrive det her

Selv når den strategi i perioder ikke lykkedes, så blev danskeren stædigt ved med at finde tilbage til vinderformlen, hvor hun med solide grundslag gav sig selv muligheden for at afgøre de mange lange dueller kampen bød på.

- Jeg er virkelig glad for at være igennem. Det var en hård kamp, ikke bare vinden, men også en hård modstander. At være i kvartfinalen her igen, det er ret stort, analyserede Caroline Wozniacki.

Wozniacki slagtede Sharapova
Wozniacki slagtede Sharapova

Hun fortsatte: - Jeg gik ud i tredje sæt og tænkte, nu må jeg bare gå efter mine slag. Spiller jeg dem bare tilbage, så har jeg ikke en chance, det viste hun i tredje sæt, at hun styrede spillet. Jeg skulle ud og give den gas, det lykkedes.

- Det giver en masse selvtillid oveni den jeg har i forvejen, men det er selvfølgelig rart at blive bekræftet i det, at de man gør er det rigtige. Det var en god sejr for mig, hun er altid en af dem man gerne vil slå, specielt til US Open, forklarede danskeren.

Video: Sådan slår Wozniacki Sharapova
Video: Sådan slår Wozniacki Sharapova

- Jeg syntes jeg har bevist over for mig selv de seneste måneder, at jeg er hvor jeg skal være, det er bare fedt at være i kvartfinalen nu ved US Open igen, sagde Wozniacki.

- Jeg bliver ikke stresset, fordi jeg ved jeg kan stå derude i timevis, jeg bliver ikke stresset. Samtidig må man også tage sine chancer, når bolden er kort og gå ind og være aggressiv og sætte pres på modstanderen, det var en af nøglerne til sejren i dag, forklarede danskeren.

LÆS OGSÅ: Video: Boris Becker laver sjov med Wozniacki

LÆS OGSÅ: Wozniacki: Sådan vil jeg slå Sharapova

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx