Af - 21/03-14 08:26; Opdateret: 21/03-14 09:23

Danske Spils rådgiver: Lørdag værste tidspunkt at blive Lotto-millionærDanske Spils rådgiver: Lørdag værste tidspunkt at blive Lotto-millionær

Harry Aamann er fuld af gode råd til nybagte Lotto-millionærer. Blandt andet ved han præcis, hvornår det er værst at skyde papegøjen - mød Danske Spils officielle millionær-rådgiver.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hver gang en Lotto-kupon udløser en gevinst på mindst halvanden million kroner vest for Storebælt, så rykker Harry Aaman ud.

- Det er Danmarks bedste job. Jeg møder kun glade mennesker, fortæller Harry Aaman.
Han er den ene af Danske Spils to officielle millionær rådgivere.

I aften kan han komme på overarbejde, hvis hovedpræmien på 253 millioner kroner i Eurojackpot bliver vundet af en dansker.

- Det er jo et helt sindssygt stort beløb. Jeg har et par gange rådgivet folk, der har vundet over 30 millioner kroner, og i denne uge rådgav jeg en, der har vundet 20 millioner, fortæller han.

Så fortæller Harry Aamann den nyslåede millionær om muligheden for at sætte pengene i aktier, obligationer og fast ejendom. Ellers er det ofte de samme ting, som den første bid af pengene går til.

- Far vil have en ny bil, og mor vil have et nyt køkken, det er hovedreglen. Jeg har også mødt en landmand, der sagde, at nu ville han da have et par nye træsko, griner Harry Aamann.

Og hvad er det så, det der med at vinde millionerne om lørdagen??

- Jo, lørdags-Lotto kan være et grimt tidspunkt at vinde på. Så har alle bankerne nemlig lukket, og så melder bekymringerne sig: Hvad nu, hvis der kommer indbrud? Hvad nu hvis der opstår ildebrand og lottokuponen brænder. Der er mange bekymringer, fortæller Harry Aaman.

- Så er der mange forskellige fantasifulde måder at sikre kuponen. Der var en mand i Midtjylland, han havde fået konen til at sy en lomme i sine underbukser. Så var han sikker på at vinderkuponen ikke forsvandt uden at han vidste det. Og ellers kan folk gemme dem i strømperne eller i skoene.
De tør ikke lade den ude af syne, forklarer han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx