Af - 26/05-14 18:45

Medie: Michael Laudrup er på vej til bundklubMedie: Michael Laudrup er på vej til bundklub

Pilen peger atter mod Spanien for Michael Laudrup.

storybild

Spanske medier sender Michael Laudrup til Andalusien i sit næste trænerjob. (Billede: Lefteris Pitarakis)

Michael Laudrup indgik i sidste uge forlig med sin tidligere klub Swansea, og derfor er den danske fodboldtræner nu klar til at tage hul på et nyt kapitel.

Michael Laudrup og Swansea enige om forlig
Michael Laudrup og Swansea enige om forlig

Meget tyder på at karrieren fortsætter i Spaniens bedste række, hvor den elegante midtbanespiller som aktiv fejrede nogle af sine største triumfer hos Real Madrid og i Barcelona-trøjen.

I hvert fald rapporterer den andalusiske avis Ideal, at Granada CF har set sig lun på den danske træner, som tidligere har stået i spidsen for La Liga-klubberne Getafe og Mallorca.

Gammel italiensk kending lurer på Laudrup
Gammel italiensk kending lurer på Laudrup

Ifølge mediet har Bayram Tutumlu, Michael Laudrups agent, i weekenden været i Granada for at føre indledende samtaler med fodboldklubben, som i år sluttede på en 15. plads i La Liga.

Fodboldhistorikeren Svend Rybner, der er ekspert i spansk fodbold, vurderer, at spillestilen i Granada vil passe godt til Michael Laudrup:

- De spiller med en teknisk anlagt spillestil, som vil passe godt ind i hans filosofi. Samtidig er det en klub, som man påfaldende sjældent hører om, og det kan måske være positivt for Laudrup, at han kan være med til at bygge noget helt nyt op.

Tidligere har flere spanske medier skrevet, at Granada har været stærkt interesseret i Rayo Vallecano-træneren Paco Jémez. Men tilsyneladende har de to klubber ikke kunnet blive enige om det beløb, der skulle løse Jémez fra trænerrollen i Rayo Vallecano.

Laudrup-afløser får tre år som Swansea-manager
Laudrup-afløser får tre år som Swansea-manager

Også Roberto Carlos har været meldt på vej til Granada, men nu skriver Ideal altså, at Michael Laudrup er det varmeste emne.

Granada rykkede i 2011 op i den bedste spanske liga, og klubben har siden været en fast del af nedrykningskampen.

I 2009 blev klubben købt af den italienske forretningsmand Giampaolo Pozzo, som også ejer italienske Udinese og engelske Watford. Han har indført et omdiskuteret system, hvor spillerne 'pendler' mellem de tre klubber. Og det frygter Svend Rybner, kan blive en hæmsko for Laudrup.

- Granada vil aldrig blive en klub, som kan komme op at spille Champions League-finaler. Der er ingen kontinuitet i den her spillertrup, fordi man har det her system, hvor man køber spillere ind i bundter og rykker dem rundt mellem klubberne.

Skattegæld kan koste Laudrup nyt job
Skattegæld kan koste Laudrup nyt job

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Fra Nansensgade til verdenssucces på...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
16-årig dreng i kunstig koma efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx