Af Ritzau - 16/08-16 12:12

Oprykker i Premier League handler stort ind i BelgienOprykker i Premier League handler stort ind i Belgien

Premier Leagues nyoprykker Burnley har købt klubbens dyreste spiller nogensinde, belgieren Steven Defour.

storybild

Steven Defour kæmper med russeren Fedor Kudryashov om bolden i Champions League-kvalifikationskampen mellem Anderlecht og det russiske hold FC Rostov tidligere på måneden. (Billede: Scanpix/Bruno Fahy)

Premier League-klubben Burnley henter den belgiske midtbanespiller Steven Defour til klubben på en treårig kontrakt.

Det meddeler klubben selv på sin hjemmeside tirsdag.

- At få Steven på kontrakt har været et klart mål for os. Det har ikke været nogen nem handel, men i sidste ende lykkedes det, siger Burnleys manager Sean Dyche til hjemmesiden.

- Han er en dygtig spiller med stor erfaring fra både landsholdet og Champions League. Han er ny i Premier League, men har en stor sult efter at blive en succes allerede i denne sæson, fortsætter manageren.

Ifølge britiske medier har Steven Defour kostet Burnley i omegnen af 7,35 millioner pund eller svarende til 63,1 millioner kroner.

Med det beløb, bliver han Burnleys dyreste indkøb nogensinde.

Den dygtige belgier var også Anderlechts dyreste indkøb nogensinde, da klubben i 2014 hentede ham i den portugisiske storklub FC Porto.

Steven Defour har spillet 46 landskampe for Belgien.

Burnley tabte 0-1 til Swansea i Premier Leagues første runde i weekenden. Klubben tager imod Liverpool på Anfield Road i den kommende weekend.

På grund af en særdeles givtig tv-aftale, har Premier League-klubberne i mange tilfælde langt flere økonomiske muligheder end deres europæiske modstandere i de kommende år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx