Af - 18/03-14 09:00

Fuglsangs forår spår om en lovende sæsonFuglsangs forår spår om en lovende sæson

Jakob Fuglsang fik en samlet femteplads i Paris-Nice. De kan regne med mig i Tour de France, siger danskeren.

storybild

Jakob Fuglsang(tv.) sprinter mod Bob Jungles(midt for) og Carlos Betancur på femte etape af Paris-Nice. Betancur tog sejren.

Den danske Astana-rytter, Jakob Fuglsang, endte på en samlet femteplads i forårs-etapeløbet Paris-Nice. Det bevidner om en god vinterforberedelse, og ifølge danskeren får det betydning, når rollerne skal fordeles før Tour de France, mener den 28-årige klatrer.

- Jeg er stadig luksushjælperytter for Nibali, men min forårsstart har været rigtig god. Jeg har vist holdet, at de kan regne med mig i resten af sæsonen og i Tour de France, siger Fuglsang.

AGF-forsvarer: Vi er for gode til bunden
AGF-forsvarer: Vi er for gode til bunden

- Det kan være en fordel at have flere til at køre med om klassementet, og der har jeg meldt mig på banen, tilføjer Fuglsang, som understreger, hvor vigtig vinterpausen er i cykelsport.

- Jeg er overrasket over, at det gik så godt. Jeg har allerede ramt et godt niveau, og det giver allerede pote. Det viser, at det, jeg har gjort i vinterpausen, var rigtigt, siger Fuglsang.

Hun smed trusserne – det blev hendes redning
Hun smed trusserne – det blev hendes redning

Med den overraskende femteplads, føler danskeren, at han beviste sit værd over for Astana-ledelsen, og det betyder lige så meget som gode ben.

- Jeg har fået lidt mere ro på også. Jeg har vist, at de kan regne med mig. Og det giver bare ekstra motivation, understreger danskeren.

Pimpong afviser FCK-rygte - Jeg bliver i Viborg
Pimpong afviser FCK-rygte - Jeg bliver i Viborg

Nibali og Fuglsang viste under Paris-Nice, at de arbejdede godt sammen. Det kan få betydning, når de to sammen skal køre i verdens største cykelløb.

- Vi havde helt sikkert et godt samarbejde, og det er noget vi kan tage med til Tour de France. Det beviser også over for konkurrenterne, at de roligt kan regne med os, fastslår danskeren.

Tragedie: Rytter fra Fuglsangs hold er død
Tragedie: Rytter fra Fuglsangs hold er død


LÆS OGSÅ: Rasende Vettel skred: Så ikke Magnussens triumf

LÆS OGSÅ: Så superrig bliver Magnussen på Formel 1

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx