Af Jakob Melgaard - 31/08-16 22:20

Scorede to mål i dag: Det bliver sværere på søndagScorede to mål i dag: Det bliver sværere på søndag

Nicolai Jørgensen er glad for sejren over Liechtenstein, men han ved godt, at det ikke bliver lige så let mod Armenien i VM-kvalifikationen.

storybild

Nicolai Jørgensen (9) jubler sammen med holdkammerater efter sin scoring til 1-0 i venskabskampen mod Liechtenstein onsdag d. 31 august 2016 på Casa Arena i Horsens. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016) (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Nicolai Jørgensen scorede to mål og var direkte involveret i et tredje i kampen mod Liechtenstein - men han ved godt, at det slet ikke bliver lige så nemt, når VM-kvalifikationen starter.

- Det var ikke den bedst modstander, men vi vidste, at der var en masse ting, vi skulle øve inden søndag, sagde han efter kampen til Kanal 5.

- Det bliver sværere på søndag. Armenien kommer til at spille som Liechtenstein, men den anden vej er de meget farligere, sagde han.

Det tredje mål, som Nicolai Jørgensen lagde op til, blev scoret af Viktor Fischer, og som også var involveret i begge Nicolai Jørgensens mål.

- Ja, vi spiller godt sammen. Vi matcher hinanden godt. Jeg løber rundt omkring ham, så Nicolai ikke behøver lave en skid, sagde Viktor Fischer med gravalvorlig mine.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx