02/09-13 21:58

Randers-direktør storsviner dommerenRanders-direktør storsviner dommeren

Randers FC's direktør Jacob Nielsen revser dommeren efter Ronnie Schwartz' udvisning mandag aften.

storybild

Dommer Jakob Kehlet giver en liggende Ronnie Schwartz det røde kort. (Billede: Polfoto)

Mandag aften tabte Randers FC på hjemmebane til Sønderjyske med 0-2. Kampforløbet blev præget af, at Randers meget tidligt i kampen blev reduceret til 10 mand, da Ronnie Schwartz fik direkte rødt kort efter en hård tackling.

LÆS OGSÅ: Ronnie Sort så rødt – Sønderjyske vandt endelig

Randers FC’s direktør Jacob Nilsen var efter kampen alt andet end tilfreds med dommer Jacob Kehlet.

- Det var meget uheldigt, at Ronnie Schwartz faldt, men det er endnu mere uheldigt, at dommeren takserer det til rødt kort. Der var nok dommerfejl til en hel sæson i den her kamp. Jeg føler, at han på ingen måde har styr på tingene, og at han ødelægger kampen.

- Vi skal selvfølgelig prøve at spille til nul, når vi er en mand i undertal, og det var uheldigt, at vi gav to så lette mål væk. Det ændrer ikke på, at det var en meget uheldig dommerpræstation, siger Jacob Nielsen.

Udviste Ronnie Schwartz var efter sin udvisning så skuffet, at han smadrede en rude i spillertunnelen på AutoC Park. Cheftræner Colin Todd ville efter kampen ikke lade Schwartz tale med pressen, men Randers-direktøren understregede, at Schwartz får en regning.

- Jeg ved ikke, hvad der er sket med ham. Det er fodbold, og det er følelser. Jeg kan godt forstå, han er ærgerlig – det er vi alle sammen. Han kommer selvfølgelig til at betale regningen for vinduet, siger Jacob Nielsen.

Ronnie Schwartz får med al sandsynlighed to dages karantæne for det røde kort. Derfor er det meget belejligt, at Jacob Nielsen og co. netop har hentet en ny angriber - senegaleseren Djiby Fall.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx