Af Ritzau - 22/08-16 20:26

Solbakken vil undgå stressede forberedelser til CL-kampSolbakken vil undgå stressede forberedelser til CL-kamp

FCK er rejst til Cypern i god tid, så spillerne ikke skal haste sig igennem forberedelserne til Apoel-kamp.

storybild

Ståle Solbakken og FCK-truppen rejste mandag til Nicosia forud for onsdagens kamp mod Apoel FC. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

FC Københavns spillere er rejst til Nicosia to dage forud for onsdagens møde med Apoel FC i den afgørende kamp om en plads i Champions Leagues gruppespil.

Oftest rejser udeholdet til europæiske kampe først hen til hjemmeholdets by dagen før en kamp, men FCK har altså i lighed med Apoel i sidste uge gjort det en dag tidligere.

Det er for at undgå stressede forberedelser på Cypern, siger FC Københavns manager, Ståle Solbakken, forud for mandagens aftentræning i Nicosia.

- Det skyldes, at vi har skullet på en lidt længere rejse, og så passede det også med, at vi spillede i lørdags og først skal spille igen på onsdag.

- Så slipper vi for at stresse, og vi kan få spist, drukket og forberedt os bedre. Vores fly var også lidt forsinket i dag, men nu har vi ikke behøvet at stresse over, om vi kunne nå det hele, siger Ståle Solbakken.

Selve mandagens træning bliver en let omgang for spillerne.

- Træningen skal bruges på at få rejsen ud af kroppen med restitutionsøvelser. Så kommer vi til at gennemgå et par taktiske ting, og så var vi dårlige på dødbolde sidst, så det kommer vi også til at træne en lille smule. Altså løbemønstrene på dødbolde, siger Solbakken.

Spillerne skal ikke forvente, at de kan nå at træne sig til en plads i startopstillingen hverken ved mandagens lette træning eller tirsdagens mere taktiske træning. Holdet til onsdagens kamp er nemlig så godt som sat.

- Jeg vælger ud fra min mavefornemmelse. Og den har jeg på plads, siger Ståle Solbakken.

Ved begyndelsen af træningen, der foregik klokken lidt over otte om aftenen lokal tid, var temperaturen lidt over 20 grader.

Der er tidligere blevet snakket om meget høje temperaturer til fodboldkampe på Cypern, men det bør ikke blive et tema til onsdagens kamp, som har kampstart klokken 21.45 loka ltid.

- Jeg tror helt sikkert, vi har varmen under kontrol, siger Ståle Solbakken.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx