Af - 27/11-16 14:22; Opdateret: 27/11-16 14:36

Skuffelse: Kevin færdig efter kun fem omgangeSkuffelse: Kevin færdig efter kun fem omgange

Racerkøreren Kevin Magnussen udgår efter få omgange af årets sidste Formel 1-grandprix. Danskeren er dermed færdig som Renault-kører.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Efter kun fem omgange udgik Kevin Magnussen af Abu Dhabis grandprix.

Når enden er god, er alting godt. Lad os ikke håbe, at det ordsprog gælder for Kevin Magnussen.

For i Formel 1-sæsonens sidste grandprix i Abu Dhabi holdt danskeren kun fem omgange i sin Renault-racer. Dermed slutter sæsonen med noget af en skuffelse for Magnussen.

Kevin Magnussen forventer svært afskedsløb
Kevin Magnussen forventer svært afskedsløb

Allerede på første omgang måtte Renault-danskeren i pit med en punktering på højre forhjul. Kort efter var det dog slut, og han måtte køre i pit for sidste gang i denne sæson.

Samtidig er det sidste gang, Magnussen skal køre sin gule Renault-racer, da han i næste sæson stiller op i Formel 1-verdensmesterskabet for det amerikanske Haas-team.

Fik klø af Palmer: Sådan starter Magnussen i Abu Dhabi
Fik klø af Palmer: Sådan starter Magnussen i Abu Dhabi

Magnussens Abu Dhabi-exit betyder ingenting i kampen om VM-titlen, som står mellem de to Mercedes-kørere Nico Rosberg og Lewis Hamilton. Det er i fuld gang lige nu og de næste timer.

Læs alt om det afgørende grandprix her på mx.dk.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen åbner afskedsweekend med problemer

LÆS OGSÅ: Kevin afslører: Her er mine hemmelige laster

LÆS OGSÅ: Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx